Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Falila nam je sirina na spoljnim pozicijama. Bio bi bolji rezultat ekipe da su Bosnjakovic i Srzentic bili sa ekipom, plus tu nije ni Radosic koji se penzionisao kada je u pitanju reprezentacija. Takodje Tatic koji je bio MVP nase U19 lige nije bio ni pozvan na pipreme ako se ne varam. Dimitrijevic je sjebao ledja na kampu u Trevizu , ne znam ni zasto ga je Avdalovic poveo na SP, plus je i poprilicno stangirao u poslednjih godinu dana. Ima ovde materijala za obradu bez obzira na los timski rezultata. Dzepina mi se mnogo dopada, mogla bi ispasti kvalitetna cetvorka od njega. Ocekujem lose reprezentativno leto nasih mladjih kategorija. Mislim da ce se juniorska reprezentacija obrukati na domacem terenu, vidim odlucili su se da im okosnicu ekipe cini 2007 godiste, ja bi iz tog 2007 godista samo zadrzao visoke igrace i Srzentica a ostalo popunio igracima rodjenim 2008 godine.

Edited by Micko8

• Replies 6.5k
  • Views 500.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

On 29. 6. 2025. at 12:49, pbg12345 said:

meni zapalo za oko da je nasa reprezentacija sastavljena od iskljucivo igraca 2006

koliko se secam po pravilu su se na u19 vodili i mladji talentovani igraci

a koliko vidim u drugim reprezentacijama itekako ima igraca 2007, pa i 2008

Nema tu nikakvog pravila. Mi smo poznati po tome da mladjim igracima ne dajemo sansu da igraju sa starijim kolegama od seniora pa na nize. Mi smo imali dva,tri izostanka, plus neki igraci koji nisu prosli rez a imali su kvaliteta da budu deo ekipe ili neki igraci koji uopste nisu bili ni pozvani na pipreme. Mada su i druge reprezentacije imali igrace koji iz raznih razloga nisu igrali na ovom prvenstvu

Edited by Micko8