July 18, 20222 yr Nasi igraci koji su uzeli mvp priznanja na u18 prvenstvima - labovic, miskovic, pecarski Na u16 - aleksandar gajic, veljko tomovic, aleksandrov, musli i peno
July 18, 20222 yr Upravo to. Ajde, Aleksandrova su sasjekle povrede, Labovic, Pecarski Musli, i ini, nagadjalo se da imaju limite za seniorsku kosarku, ali stvarno sam se nadao da ce Miskovic i Peno nesto napraviti i biti faktor za seniorsku kosarku i reprezentaciju... njih dvojca nestali samo tako... Za plakati...
July 19, 20222 yr Veljko Tomović - od MVP-a do mašnica U-16 su zaista štogod, ta reprezentacija što je uzela zlato '99 - morao sam da guglam Gajića, je iznedrila takve veličine poput: Mirka Kovača, boljeg brata Bakića i Dušana Đorđevića. ostatak je
July 19, 20222 yr bili su i teo, raduljica, guduric i igor rakocevic na u20, ali nije to bila poenta.
July 20, 20222 yr sad sam pogledao, izgubili su bugari 3 razlike. jebemliga sta to znaci, bugari imaju +5 u krugu, koliko i letonci. ako se dalje gleda kos razlika, milslim da su bugari prvi, ali nisam siguran.
July 20, 20222 yr sta je sa u18? za 10 dana im pocinje ep, trebalo bi da igraju neke pripremne, a poslednju vest nalazim jos 11og sa onog turnira u turskoj
July 22, 20222 yr da odgovorim sam sebi nastavili su pripremne i nastavili poraze dvomec sa turskom, prvu izgubili 73:79, danas igraju ponovo ako je verovati cacanskim portalima, ekipi je prikljucen matija milosevic, koji je igrao ep za u17 zasto bas on, nemam ideju, ni u (nepotpunoj u17) nije bio medju nosiocima
July 22, 20222 yr 20 minutes ago, Joe D said: propisno se blamiramo protiv letonije Slobodnja bacanja 8/21.