Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

kako ti deluje curcic u odbrani

ja odavno nisam video igraca koji je u stanju tako dobro kretanjem da isprati napadaca

ne mislim samo na ovom turniru, nego je generalno takav

sad, ne znam koliko sam subjektivan

jbt ovaj kanadjanin 2006godiste, 228 visok :huh:

Posted

curcic je najproseniji igrac od svih prosecnih igraca. 

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

curcic je najproseniji igrac od svih prosecnih igraca. 

sto tako jebemu :D

pre si za njega rekao da ima najvise sansi da nesto uradi u seniorima od onih 5-6 borcevih  klinaca 04,05

jebe ga sut malo sto za 3, sto bacanja, ali voli decko da sutira :D tako da ce to vremenom doci na svoje

Posted
7 minutes ago, pbg12345 said:

sto tako jebemu :D

pre si za njega rekao da ima najvise sansi da nesto uradi u seniorima od onih 5-6 borcevih  klinaca 04,05

to zato sto su ovi ostali ispodprosecni.

Posted

ljubomoran si, nemam drugo objasnjenje :fantom:

Posted

ja sam ti objasnio vise puta, borac radi za uspeh u mladjim kategorijama, ne za adekvatno razvijanje igraca. nije da su usamljeni u tome, ali tako je.

Posted

nesto se ne secam da smo o tome pisali

a zaista ne znam odakle ti to

do proslogidisnjeg kadetskog sampionata godinama unazad nisu imali rezultat u mladjim kategorijama

a prisutni su konstantno u takmicenju

za razliku od nekih drugih klubova (pogotovo van bgd) npr sloboda uzice mi pada na pamet, ne igraju sa izlaznim godistem, nego mahom koriste mladje igrace, odnosno guraju ih sa starijim godistem cim procene da to mogu

apsolutno svi treneri mladjih selekcija pogotovo kadeta i juniora zlatanovic i pejanovic stalno naglasavaju da je na prvom mestu proizvodnja igraca za prvi tim

sad u u18 imaju andrica i starijeg curcica, plus je povredjeni jankovic deo te reprezentacije

u ovom u17 imaju trojicu mladjeg curcica, milosevica i nikolica, plus je konstatin popovic bio na sirem spisku

u obe pionirske takodje imaju igrace, ali tu vec nisam u toku

prosto sumnjam da bi imali toliko igraca u reprezentaciji da rade na nacin na koji ti kazes

Posted

ok, rekao sam sta mislim.

aj sad dosta o borcu, ima on svoju temu.

Posted

jasta vala, ne ide da zaustavljam ovu lavinu postova koji se odnose striktno na temu

Posted

kako vam se cini taj jovic? vidim da fizikalijama dominira, al deluje da i cita lepo, dosta ukradenih i poneko fino dodavanje

Posted

dobar je jovic, nesto slicno smailagicu po stilu igre. pomoglo bi da je malo veci, ali igra vece nego sto jeste. malo mu je sut sumnjiv, kao i celoj ovoj ekipi. 

• +1 1
Posted

Šta se desilo sa Litvancima? 13 razlike protiv NZ koji je grupu završio sa još razlikom -170 :huh:

Zadržah se na poslu pa ne ispratih naše male, vidim posle 1. 1/4 manje više lagana priča?

Posted

mnogo nam lako trče u leđa i posle bacanja i posle naših koševa, ali jbg to je očekivano.

Plus su malo sudije pustile tuču kod ovih presinga na našoj polovini.

Posted

Jesu li nam ovo 12-0 napravili, otisao sam na par minuta kad je bilo 18-14 za nas