Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Ne znam sta im bi juce al danas dobise Italijane koji su razbili Ukrajince pre dva dana. 

Edited by fetboj

Pa uvek se desi po neki  poraz u grupi, ova generacija je bila u grupi sa istom  ovom ukrajinom pre dve godine na juniorskom EP , mucili su se ali su dobili utakmicu, ne leze nam bas nesto, pa smo  posle osvojili titulu. Mada cini  mi se da ce ove godine tesko do medalje , trebali su da povedu  Petruseva i Ilica iz one u19 reprezentaciji, Popovic se setio da stavi Pecarskog u startnu petorku nakon dve utakmice, ovaj mu  uzvratio dominantnom partijom, dabl dabl. 

Edited by Micko8

Gleda li neko ovu muku sa  mocnim britancima:)

dobro se drzimo

danas svio igraju kosarku :fantom:

ja se sve nadam prelomicemo, ali nikako

Edited by pbg12345

Taj sistem traje vec godinama. Miskovic i Uskokovic su dve najvece dileje u ovoj ekipi a bili su nosioci  igre  iste ove ekipe  koja je osvojila juniorsku titulu pre dve godine.

Edited by Micko8

fiba jbg

nasi su stvarno mocni

bore se nasi, ali tesko protiv crnaca

Kakva blamaza, ostacemo suvog kurca  ovog leta kada su u pitanju mladje kategorije, mada te medalje i nisu vazne, vidimo na primeru ove generacije.

Edited by Micko8

@Joe Di to sto kazes

red bi bio da fiba nesto ucini i ogranici broj tamnoputih po ekipi

nasi bas nekako bez onog "kosarkaskog klikera"

em numeju, em biraju neka suluda reesenja, sve nesto na silu

da nije pecarskog gubili bi 20 razlike od 1 engleza

Ovi su bili prvaci Evrope pre 2 godine bez Pecarskog a sada im preti ispadanje u B ligu.

jbg

da je kalina u 12 druga bi se pesma pevala

Bili su Pecarski i Petrusev  clanovi te ekipe. Predvodio ih trenerski mag Jovanovic:)

Edited by Micko8