Mark Rothko Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 (edited) Mi ćemo pobediti bez obzira što Bućan hoća da nas ukanali. Ipak ne. Lik je nenormalan. Edited July 5, 2019 by Mark Rothko
Zed Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Koliko me nerviraju litvanci. Srećom njiovi seniori su kurcina od reprezentacije.
Micko8 Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Bucanov poraz , njegove izmene su nas u nekim momentima bas upropastile , sudjenje je takodje bilo uzasno a falio nam je mnog Lakic na pleju, nije da je neki ekstra igrac ali od Micovica i Kuzmanovica je mnogo bolji. Mislim da u ovoj reprezentaciji ima materijala za seniorsku reprezentaciju, to je najvaznije.
steins Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Jebote kakvu ekipu ima Mali Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Joe D Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Sjajan Mali u finalu, steta sto su se raspali onako u trecoj cetvrtini.
Micko8 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 (edited) Nasi zavrsili na sedmom mestu, Bucan optuzio igrace za sebicnost Edited July 7, 2019 by Micko8
Joe D Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Селектор Александар Бућан: – Статистика и индивидуална признања не помажу даљи развој кошарке и играча. Постаје очигледно да постоји недостатак мотивације за учешћем у оним деловима игре који нису “обухваћени” статистиком, а без којих нема играња кошарке на прави начин и на високом нивоу. Другим речима, основни фокус играча постаје тзв индивидуални учинак и то само кроз параметре основне статистике, све остало изгледа као да је од периферног значаја. Прво лице множине се исувише и неприхватљиво недовољно искрено користи, ако не заборавимо да је ово колективни спорт. Основни задатак рада у млађим категоријама јесте обука и усавршавање индивидуалне технике и тактике играча,у обе фазе игре, јер то јесте припрема за сениорску такмичарску кошарку. Kaze covek koji nije spremio ni jednu akciju za prvenstvo i sveo je igru na centarsuteve na Zigica.
Zed Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 A dobro sedmi, kao da smo i drugi. Bili smo bolji od Francuske koja je treća. A ovaj Mali to nešto bezveze, ti afrikanci se rano razviju pa ih nema nigde.
Micko8 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Jebi ga , bili smo blizu medalje za jedan produzetak . I sa ovakvom igrom koju furamo od EP, vazno je da izvucemo iz ove generacije nekoliko igraca za seniorski tim , sto mislim i da hocemo, 4,5.
Micko8 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Za dve nedelje pocinje juniorsko EP, jedini igrac iz nase reprezentacije kojeg vredi ispratiti , ostali igraci su veoma slabi, Popovic propusta turnir zbog povrde .
Joe D Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 10 minutes ago, Micko8 said: Jebi ga , bili smo blizu medalje za jedan produzetak . I sa ovakvom igrom koju furamo od EP, vazno je da izvucemo iz ove generacije nekoliko igraca za seniorski tim , sto mislim i da hocemo, 4,5. Vazno, ali i nije vazno. Nama vise od pola reprezentacije ili nije igralo ova takmicenja, ili je imalo neku mizernu ulogu. Igracem se ne postaje na ovim U prvenstvima, ali bi bilo korisno za njih da se uspostavi neki sistem koji prati igru seniorske reprezentacije da bi pohvatali zadatke i imali osecaj na kojim stvarima treba da rade. Drugi nacin je da nadjes ekstra igraca i das mu potpunu slobodu. Ovo sto su sad igrali je nesto sto niko od njih nece igrati u seniorskoj kosarci na bilo kom nivou i nije pokazatelj bilo cega. Bukvalno se postavlja igra da bi treneri budzili CV, a tako je i u klubovima. Meni se svidelo kako Milisavljevic radi u Megi, nadam se da ce dobiti priliku u buducnosti da vodi neku repreentaciju.
Recommended Posts