Filozof manijak Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Je l' Mišković beše igrao u tandemu sa Jovom Stanojevićem u Partizanu svojevemeno? Ili sa Koturovićem.....ne mog' se setim.
Renegade Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Čini mi se da je s Jovom u zvezdi bio u tandemu, ne sećam se da je uopšte bio u partizanu.
pbg12345 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pa jedini miskovic kosarkas kog se ja secam je taj iz spartaka, nego sam mislio da joe cilja nekog drugog. Ne znam cim ga je ovaj osvojio
spaceploitator Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 u16 Dobili Crnogorce posle preokreta 78:64, 28:7 u poslednjoj cetvrtini. Od tih 28 u poslednjoj Marjanovic 13, zavrsio sa 30, za tri 5/7. Tolko od statistike, jel gledao neko? :)
kobni zelaya Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 (edited) Gledao sam ja drugo poluvreme, mada su gorci sve vreme vodili, nekako smo na kraju napravili preokret sa neviđenom sigurnošću. Marjanović je silovao dosta, ali je dosta i dao. :) Nekako ne znam više šta bi napisao, kadetska košarka je puna greški pa je teško ispratiti šta je ko hteo i igrao. Očigledno je da naši klinci imaju sad veliko samopouzdanje. U četvrtfinalu idemo na Tursku ili Španiju, čini mi se. edit - na Tursku izgleda. Edited August 12, 2015 by kobni zelaya
spaceploitator Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Da, Marjanovic na Bitima, Pecarski na Durana
Ivo Petović Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Sina Iva Nakica. Sledece godina mozemo da spojimo u reprezentaciji sinove Nakica, Pecarskog i Koprivice. A ove godine fali zbog povrede i sin najveceg kosarkasa sa ovih prostora, Dejana Miskovica. Sin Dejana Miškovića? wtf, pa on je 1974 godište... jbt još se sećam kad je bio proglašavan za mladu nadu jugoslovenske košarke. Al sam mator :(
Ivo Petović Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Jeste i sa Koturovićem, ali u Spartaku. Jeste bio sa Koturom u Spartaku. Spolja Đokić, Blagoje Ivić i Jaramazović. Osvojili kup u Čačku protiv Partizana '95. Posle bio u Zvezdi u ekipi koja je uzela titulu. Bio je četvrti visoki, ali je Lale Lučić imao običaj da drugo poluvreme počinje sa njim na centru ( u tandemu sa Topićem).
kobni zelaya Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Jeste, veoma. A još imaju i onog debelog centra koji je uzeo loptu kad god je hteo. Njih dvojica su dali 31 poen od 44. Ne vidim kako možemo da dobijemo, jebiga.
Have_Fun Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 nakon 2 produzetka Bosna (u16) karala Spanijumeheheheheh
Recommended Posts