Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Author

odlicna je ova petorka. steta sto ne mozemo da gledamo sve utakmice. mozete da se zahvalite sugavom HRTu zbog toga.djekic trojke sutirao 6/7

Edited by kojot

Sto je sugavi HRT kriv?Oni ne prenose nista koliko vidim.

• Author

pa zato sto ne snimaju nijednu utakmicu u grupnoj fazi tako da ni mi zbog njih ne mozemo da gledamo, odnosno nase televizije ne mogu da prenose tekmu.

Edited by kojot

• Author

jebem ti HRT kada ovo nismo mogli da vidimoSrpski reprezentativci odlično su započeli svoj nastup na EP-u. Za početak je pala Turska koja nije imala snage da im se suprotstavi. Već u 4. minuti izabranici Boška Đokića imali su +11 (16:5) i to spektakularnim zakucavanjem Nemanje Nedovića nakon kojeg je cijela srpska klupa uletjela na parket.

nedovic je odlican

• Author

9 razlike za crnu goru na poluvremenuhttp://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=7341-B-4&microsite_scope=undefined

I na kraju 9

Đekić 0... :blink:

da nema kakav strim na crno, za Poljska - Srb. u17 :Hail:

Ko je Majstorović?
Djordje Majstorovic (KC, 209, 1990) igra u Spaniji, za Majadahonda, tamosnjih cetvrtoligas. Trener mu je Nikola Loncar. Pre odlazka u Spaniji, Djordje Majstorovic je igrao za mladi tim Crvene Zvezda u prvu B ligu (sezona 2008/2009). A pre toga, za juniore Partizana.
  • Author

razbili smo nemacku. miljenovic konacno poceo da igra - 31p, 7sk, 3as.nije mi jasno kako su selektirali igrace za ovu selekciju. zvezda ima 3 igraca, vise nego fmp (dva), a nema igraca iz novog sada koji su juniorski prvaci.

razbili smo nemacku. miljenovic konacno poceo da igra - 31p, 7sk, 3as.nije mi jasno kako su selektirali igrace za ovu selekciju. zvezda ima 3 igraca, vise nego fmp (dva), a nema igraca iz novog sada koji su juniorski prvaci.
Marko Simonovic, Trunicev pomocni trener, trenira u CZ.Najboljih igracih KK Novi Sad su uglavnom 92. godiste i pozvani su u juniorskoj selekciji (Vujosevic, Petkovici, Djumic, Seslija). Jedino je Ljubomir Campara (KC, 203, 1993) konkurisao za U17 selekciju.

U20poluvreme vodimo protiv Litvanije 45-35Milutinovic 10p 5s 2aNedovic 11p 4a

• Author

razbili smo litvanijuhttp://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=7341-B-6&microsite_scope=undefinednedovic 13p, 10asmilutinovic 15p, 10skmusli 20p. 6sk

Turkey 61Montenegro 63mi, braca nam, litvanci imamo po 2:1