Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

nadam se da ce vasa da dobije poziv u a reprezentacijuhttp://www.kss.rs/Vesti/Vesti2.htm#700
brat (od ne znam cega) mi je na spisku - nikola jovanovic :)
  • Replies 6.5k
  • Views 491.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Partizan je sampion jer je Klipa povukao igrace sa terena.

valjda je ovo jos jedan dokaz koliko su zla u nasu kosarku u poslednjih desetak godina, sa kulminacijom u poslednjih godinu dana, unela ova dva kluba, tacnije ljudi koji ih vode. zatrovali su sve sto makar u najavi moze da se izdigne iz kaljuge. svaki talentovani klinac koji ne zapali preko nije svestan kakvu gresku cini. jad i beda.

• Author

strasno

tako mladi a vec debili.cccc...

e sad debili. pa citasmo ovih dana sta je sve prihvatljivo i opravdano ponasanje kod mladog igraca kad hoce da ide na pobedu. to je to, tu smo svi.

Edited by Joe D

shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno. al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.

Sada bi se pristojni i kvalitetni forumasi fokusirali na ovo napustanje terena.

kurir

ČAČAK - Juniori košarkaškog kluba Partizan osvojili su titulu šampiona Srbije, iako finalni meč protiv Crvene zvezde nije odigran do kraja.Naime, u drugoj deonici pri rezultatu 23:22 u korist crno-belih, došlo je do fizičkog obračuna na terenu. Incident je počeo kada je košarkaš Partizana Vasilije Pušica grubo faulirao Petra Skoknića iz Crvene zvezde.Umešali su se Marko Tejić iz Zvezde i Nikola MIlutinov, košarkaš Partizana, a potom i kompletni timovi.Centri Milutinom i Tejić su dobili isključujuće lične greške i tako završili utakmicu posle 13 minuta. Kako je cela klupa Zvezde uletela na teren, sudija je isključio sve i ostavio crveno-bele sa četiri igrača na terenu.Trener Zvezde Slobodan Klipa je odbio da igra meč sa četvoricom igrača, pa je povukao ekipu sa terena. Tako je nakon 20-ak minuta većanja odlučeno da se pehar dodeli Partizanu.

pristojno i kvalitetno mi se napases, smaracu.upuceno onom idva posta iznad.

Edited by Joe D

Uletela klupa CZ i svi dobili isključenja. I onda sudije ponudile Klipi da igra sa petoricom i on je hteo da igra Tejić, ali su ga odbili jer je on bio jedan od dva glavna vinovnika incidenta. I Klipa nije hteo nikog drugog i povukao je ekipu.

• Author

stvarno fenomenalana odluka sudije. prvo iskljuci celu ekipu pa onda ponudi klipi da izabere petog :isuse:

shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno.al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.
Ako konkretno misliš na ova dva trenera, grešiš. I Klipa i Bućan su vrlo pristojni ljudi i dobri pedagozi.

valjda ce neko izbaciti neki snimak

Evo fotki947054_266520123485627_1090186225_n.jpg947052_266520276818945_579278019_n.jpg942636_266520373485602_1006799937_n.jpg