Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Partizan je sampion jer je Klipa povukao igrace sa terena.

Posted

valjda je ovo jos jedan dokaz koliko su zla u nasu kosarku u poslednjih desetak godina, sa kulminacijom u poslednjih godinu dana, unela ova dva kluba, tacnije ljudi koji ih vode. zatrovali su sve sto makar u najavi moze da se izdigne iz kaljuge. svaki talentovani klinac koji ne zapali preko nije svestan kakvu gresku cini. jad i beda.

Posted

strasno

Posted (edited)

e sad debili. pa citasmo ovih dana sta je sve prihvatljivo i opravdano ponasanje kod mladog igraca kad hoce da ide na pobedu. to je to, tu smo svi.

Edited by Joe D
Posted

shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno. al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.

Posted

Sada bi se pristojni i kvalitetni forumasi fokusirali na ovo napustanje terena.

Posted

kurir

ČAČAK - Juniori košarkaškog kluba Partizan osvojili su titulu šampiona Srbije, iako finalni meč protiv Crvene zvezde nije odigran do kraja.Naime, u drugoj deonici pri rezultatu 23:22 u korist crno-belih, došlo je do fizičkog obračuna na terenu. Incident je počeo kada je košarkaš Partizana Vasilije Pušica grubo faulirao Petra Skoknića iz Crvene zvezde.Umešali su se Marko Tejić iz Zvezde i Nikola MIlutinov, košarkaš Partizana, a potom i kompletni timovi.Centri Milutinom i Tejić su dobili isključujuće lične greške i tako završili utakmicu posle 13 minuta. Kako je cela klupa Zvezde uletela na teren, sudija je isključio sve i ostavio crveno-bele sa četiri igrača na terenu.Trener Zvezde Slobodan Klipa je odbio da igra meč sa četvoricom igrača, pa je povukao ekipu sa terena. Tako je nakon 20-ak minuta većanja odlučeno da se pehar dodeli Partizanu.
Posted (edited)

pristojno i kvalitetno mi se napases, smaracu.upuceno onom idva posta iznad.

Edited by Joe D
Posted

Uletela klupa CZ i svi dobili isključenja. I onda sudije ponudile Klipi da igra sa petoricom i on je hteo da igra Tejić, ali su ga odbili jer je on bio jedan od dva glavna vinovnika incidenta. I Klipa nije hteo nikog drugog i povukao je ekipu.

Posted

stvarno fenomenalana odluka sudije. prvo iskljuci celu ekipu pa onda ponudi klipi da izabere petog :isuse:

Posted
shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno.al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.
Ako konkretno misliš na ova dva trenera, grešiš. I Klipa i Bućan su vrlo pristojni ljudi i dobri pedagozi.