Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

nadam se da ce vasa da dobije poziv u a reprezentacijuhttp://www.kss.rs/Vesti/Vesti2.htm#700
brat (od ne znam cega) mi je na spisku - nikola jovanovic :)
  • Replies 6.7k
  • Views 529.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

Partizan je sampion jer je Klipa povukao igrace sa terena.

valjda je ovo jos jedan dokaz koliko su zla u nasu kosarku u poslednjih desetak godina, sa kulminacijom u poslednjih godinu dana, unela ova dva kluba, tacnije ljudi koji ih vode. zatrovali su sve sto makar u najavi moze da se izdigne iz kaljuge. svaki talentovani klinac koji ne zapali preko nije svestan kakvu gresku cini. jad i beda.

• Author

strasno

tako mladi a vec debili.cccc...

e sad debili. pa citasmo ovih dana sta je sve prihvatljivo i opravdano ponasanje kod mladog igraca kad hoce da ide na pobedu. to je to, tu smo svi.

Edited by Joe D

shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno. al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.

Sada bi se pristojni i kvalitetni forumasi fokusirali na ovo napustanje terena.

kurir

ČAČAK - Juniori košarkaškog kluba Partizan osvojili su titulu šampiona Srbije, iako finalni meč protiv Crvene zvezde nije odigran do kraja.Naime, u drugoj deonici pri rezultatu 23:22 u korist crno-belih, došlo je do fizičkog obračuna na terenu. Incident je počeo kada je košarkaš Partizana Vasilije Pušica grubo faulirao Petra Skoknića iz Crvene zvezde.Umešali su se Marko Tejić iz Zvezde i Nikola MIlutinov, košarkaš Partizana, a potom i kompletni timovi.Centri Milutinom i Tejić su dobili isključujuće lične greške i tako završili utakmicu posle 13 minuta. Kako je cela klupa Zvezde uletela na teren, sudija je isključio sve i ostavio crveno-bele sa četiri igrača na terenu.Trener Zvezde Slobodan Klipa je odbio da igra meč sa četvoricom igrača, pa je povukao ekipu sa terena. Tako je nakon 20-ak minuta većanja odlučeno da se pehar dodeli Partizanu.

pristojno i kvalitetno mi se napases, smaracu.upuceno onom idva posta iznad.

Edited by Joe D

Uletela klupa CZ i svi dobili isključenja. I onda sudije ponudile Klipi da igra sa petoricom i on je hteo da igra Tejić, ali su ga odbili jer je on bio jedan od dva glavna vinovnika incidenta. I Klipa nije hteo nikog drugog i povukao je ekipu.

• Author

stvarno fenomenalana odluka sudije. prvo iskljuci celu ekipu pa onda ponudi klipi da izabere petog :isuse:

shaban, debil, sve je to isto. meni neprihvatljivo, nema opravdanja. nekada je bilo sramota biti shaban a danas je to cool i pozeljno.al' jebali ih treneri (mislim pre svega na ove juniore) kad ih nisu naucili osnovama fair play-a.
Ako konkretno misliš na ova dva trenera, grešiš. I Klipa i Bućan su vrlo pristojni ljudi i dobri pedagozi.

valjda ce neko izbaciti neki snimak

Evo fotki947054_266520123485627_1090186225_n.jpg947052_266520276818945_579278019_n.jpg942636_266520373485602_1006799937_n.jpg