adasevic Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Zvezda i drugi put rasturi Megu... 30tak razlike minut pre kraja... bas su se prosetali do F4... Ristic MVP rekao bih, statisticki odlicni i Rebic, Kaplanovic, Guduric...
Apollo Creed Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Na izuzetno dominantan način smo osvojili ovaj turnir i pokazali svima koliko se kvalitetno radi u našem klubu. Godinama znamo da ova generacija poseduje izuzetni potencijal. Drago mi je što su momci pokazali da postepeno materijalizuju svoj talenat i da postaju kvalitetni igrači. Pokazali su dominaciju veću nego prethodnih godina – rekao je Slobodan KlipaA neki sa ovog foruma i dalje sumnjaju u 1 ( dominiraj) Kliparu...
Have_Fun Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 http://www.kkradnicki.rs/klub/vesti/indeks-46-stevanovica-u-trijumfu-juniora.html Susret je obeležio najinspirisaniji Stevanović, igrač u pobedničkoj ekipi koji je bio najkorisniji na utakmice sa indeksom 45! Ubeležio je 31 poen (bacanja 8/11, dva poena 4/7, trojke 5/8), šest skokova, četiri asistencije, osam ukradenih lopti i devet iznuđeni prekršaja. Dvocifreni strelci Radničkog bili su i Slavković - 21 poen, Đ. Milosavljević - 12 i Pečenica - 10, a poene su još uknjižili i: Todorović - šest, Rosić - tri, B. Milosavljević, Damjanović i Tanasković - po dva poena.Kod gostiju, najkorisniji igrač bio je Jokić - indeks 24, 19 poena, a kao košgeteri sledili su ga Zagorac - 20 i Veljković - 16 poena.
Tinman Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 U19 reprezentacija na Svetskom prvenstvu (Prag 27.6-07.07.2013) u grupi sa Brazilom, Senegalom i Australijom
Далибор Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 KK Sava odložio mečeve dok igrači ne poprave ocene
Joe D Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 ispratio sam malo rezultate ovog zavrsnog turnira pionira. pecarski junior imao neke impresivne brojke za svoje godine, deluje da bi mogao da bude neki specimen. jel ga gledao neko?
Кристофер Лумумбо Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 nadam se da ce vasa da dobije poziv u a reprezentacijuhttp://www.kss.rs/Vesti/Vesti2.htm#700
BarryWhite Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Nisu ni Rebic i Guduric. Oni ce valjda igrati za juniore? A koliko vidim nema ni Jokica i Zagorca iz Mege...
Joe D Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 ma ima verovatno jos dosta imena koja zasluzuju da se nadju, ali mi nije jasno neprepoznavanje kvaliteta koji se kod nas slabo pojavjuje. decko je mnogo jeben suter, a mi kuburimo sa kvalitetnim suterima vec punu deceniju. igraci koji konkurisu za tu poziciju nit igraju nesto, nit su neki talenti i nema nikakvog argmenta da mu zauzimaju mesto. ja ne znam cemu ove mladje zapravo selekcije sluze i kojom se logikom vode kad zovu igrace.
Lutador Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 U 19.15h u Čačku počinje finale završnog turnira za juniore C. zvezda - Partizan. Očekujem dobru i neizvesnu utakmicu, sa jedne strane Dobrić, Gudurić, Tejić... sa druge Đorđević, Andrić, Milutinov (dabl-dabl u najavi), link:http://www.kss-live.com/jls/live.php?id=crv_par
BarryWhite Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ristic kaze na twitteru da je prekinuta utakmica.
Recommended Posts