Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ni jednu jedinu utakmicu necu moci da gledam voe godine. tuga...evo raspored za one koji su pitalihttp://www.euroleague.net/events/nike-international-junior-tournament/belgrade

Posted

Ne treba brinuti za buducnost nemacke kosarke... :fantom:

Posted

Pa zato i pitam.Videh ga pre par godina al ko ce popamti tu decu ni ove starije ne mogu da popamtim.

Posted

jel ide neko od 18 da gleda tekme? koji bus sa nbgd-a ide do tamo, uvek zaboravim?Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

Joe, kakav je mali Glisic sto smo ga doveli iz Bosne? kada su ga dovodili cuo sam da je strasan prospekt ali ne znam kako se razvijao od tada,

Posted

odlican je, prosle godine igrao kadestsko prvenstvo kao 2 godine mladji, ove godine je najbolji igrac reprezentacije iako je mladji godinu dana. dosta dobar osecaj za igru i kretnju ima, a i prosto zna da stavi loptu u kos. ali mnogo jos ima da nadogradjuje u svojoj igri u ovom trenutku da bi mogo da se kaze nesto vise. za pocetak, ne znam da li ga vide kao sf ili pf u buducnosti, deluje da moze na obe pozicije da se razvija dobro, a ima jos i da raste.

Posted
koji bus sa nbgd-a ide do tamo, uvek zaboravim?
88
Posted (edited)
88
zar ne ide 88 na brdo, a ne na padinu?mislim da je 89 pravi odgovor. Edited by Joe D
Posted

... ma okej, sa 88 ima ono malo peške, a napisao sam to pre 89 jer se nešto ne sećam da je kojot iz Blokova, već iz gej dela, plus me mrzelo da raspredam s mobilnog.

Posted

kada presao si most bolje kuci vrati se jer blizu je 21. a jos blize sajmiste. nikad gejom!jos ivek se lomim, nisu neke utakmice. ako idem mozda bih gledao zvezdu prvo poluvreme a megu drugo. termini su im uzasni, kao i uvek, mrzi me da se sutra budim u 8 da bi isao do padine.

Posted (edited)

najbolje da odes da gledas polufinala sutra.

Edited by Joe D
Posted

pa najbolje ali mi dolaze gosti danas. jedva sam i ovo izvukao.