dare... Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) sad se uključih... jel ovo na strimu sad poluvreme...Gledam šut, Dangubić 0/7 Micić 0/4 Edited July 31, 2011 by dare...
Joe D Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) Sta bi sa Jankovicem? Taman je usao u Zoran Savic mode, kad je dobio neki udarac u glavu, i ne vrati se vise.Uzgred, Miljenovic ima problematican kolena i zglobove, do prosle godine je malte ne vise bio povredjen nego sto je igrao. Ne bi smeo da nabacuje brzo masu, moglo bi da ga kosta karijere. Edited July 31, 2011 by Joe D
dare... Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) 51 - 54 aktivan rezultat pred poslednju četvrtinu...51 - 60 na 6 minuta... Nema tu leba... <_< Edited July 31, 2011 by dare...
Feindouno Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Otkad sam se ukljucio (4/4) nismo imali nijedan rezonski sut
deeps Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Da li se meni cini da se Miljenovic i Micic prilicno obostrano ignorisu(sto se tice igre) dok su obojica u igri?
tkd7334 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Izgubili smo zbog jebenih bacanjaGeneralno, ali samo bili u igri na samom kraju medjutim trener povlaci neke totalno cudne poteze... Na dva minuta do kraja uvodi Miljenovica koji nijednog spanskog beka ne moze da sacuva, a potom hladan dobija i kljucnu bananu na ulazu. Kad ti petorka stize razliku od 9 poena i spusta na 2, ne menjas nista.
Feindouno Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Generalno, ali samo bili u igri na samom kraju medjutim trener povlaci neke totalno cudne poteze... Na dva minuta do kraja uvodi Miljenovica koji nijednog spanskog beka ne moze da sacuva, a potom hladan dobija i kljucnu bananu na ulazu. Kad ti petorka stize razliku od 9 poena i spusta na 2, ne menjas nista.Ne bi ni to bio problem da su pogadjali bacanja. Srbija 10/19 od toga kad se lomilo 1/4, 2/6 tako nesto a Spanija rutinski ubacuje sve, malo su se opustili na kraju i promasili 4 od 28. Nista me u kosarci nervira vise nego kad igraci bez fizickog defekta (hint Shaqove ogromne ruke i sl) ne mogu jebena bacanja da sutiraju bar 80%. Bice da je u pitanju mentalni defekt
tkd7334 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) Sve u svemu, dobar rezultat, jos u finalu nekompletni. U ovoj generaciji ima bas odlicnih igraca, bice zanimljivo ispratiti ih u seniorskoj kosarci. Jedva cekam da vidim Micica u nekoj ozbiljnoj ekipi. Edited July 31, 2011 by tkd7334
Joe D Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ne znam koji je moj sa tim bacanjima, zlopatimo se u svim uzrastima najstrasnije. Sa skracenom centarskom rotacijom, dobro smo se drzali, mada ne vidim da su Mitrovic i Jankovic imali probleme sa faulovima, mogao je opusteno vise da ih kombinuje. Ono sto je bilo bitnije u ovom mecu je su Micic i Miljenovic u vecem delu bili bez energije i pomalo van meca. Mozda i ocekivano, treci tezak mec u tri dana. kako god, dobar uspeh i pokazali smo da smo dostojni finala.
Recommended Posts