Joe D Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Da li stvarno Miljenović i Micić ne mogu da igraju zajedno ili je to trip selektora?U FMPu su mogli. Ali totalno mi je fantomski da je Miljenovic stavljen u drugi plan. Decko je mozak ekipe i najbolji igrac. Naravno, kad god je zagustilo, morao je njemu da se okrene na ovom prvenstvu.
Fins fleet Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Da li stvarno Miljenović i Micić ne mogu da igraju zajedno ili je to trip selektora?Zadnjih 15 minuta kao da je igrala ista petorka. Valjda nije hteo nista da menja kad ih je vec krenulo.
Jose Raul Capablanca Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) U FMPu su mogli. Ali totalno mi je fantomski da je Miljenovic stavljen u drugi plan. Decko je mozak ekipe i najbolji igrac. Naravno, kad god je zagustilo, morao je njemu da se okrene na ovom prvenstvu.Volim ja Vasilija, al jbg. što se tiče ovoga - pa nije tajna da je on jedan od najvećih projekata Zalizanog... Edited July 30, 2011 by Jose Raul Capablanca
Кристофер Лумумбо Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 (edited) da citiram post sa jednog hrvatskog foruma:Miljenović je došel u finale sa svojom ekipicom. Kakav je to španer kad u zadnjim sekundama lakoćom gađa bacanja 6-6, a cijelu taku se muči sa šutom. Apsolutni nasljednik Tripkovića. Nadam se da bum ga sljedeće sezone imal priliku gledat u NLB ligi:Hail: Edited July 30, 2011 by kojot
crtamOrasi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 da citiram post sa jednog hrvatskog foruma:Miljenović je došel u finale sa svojom ekipicom. Kakav je to španer kad u zadnjim sekundama lakoćom gađa bacanja 6-6, a cijelu taku se muči sa šutom. Apsolutni nasljednik Tripkovića. Nadam se da bum ga sljedeće sezone imal priliku gledat u NLB ligi:Hail:Ovako nesto mogu samo Hrvati da nam pozele <_<
lord_s Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) kad bi komsije (koji su btw, dobili nas u nezgodnoj grupi kvalifikacija za wc2012 :D ) samo cule da mu je nadimak "mali Drazen"..edit - pismenost.. Edited July 30, 2011 by lord_s
dare... Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Evo gledam, mi igramo finale, Turci igraju za 5, a Poljaci za 9 mesto... A i jedni i drugi su nas dobili u kvalifikacijama...Šta ti je sport...
pbg12345 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Evo gledam, mi igramo finale, Turci igraju za 5, a Poljaci za 9 mesto... A i jedni i drugi su nas dobili u kvalifikacijama...Šta ti je sport...Turci igraju za bronzu, Poljaci za 5 mesto :)
hepek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Turci igraju za bronzu, Poljaci za 5 mesto :)Jel se finale veceras moze gledat na nekom streamu?
Wyatt Earp Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) My link Edited July 31, 2011 by Wyatt Earp
tkd7334 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 (edited) Miljnovic pod hitno mora da pocne da jede tri teleca odreska dnevno i radi u teretani. Izgleda kao les na terenu, a vidi se da kosarku ima u malom prstu. Edited July 31, 2011 by tkd7334
Recommended Posts