freakns Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 7 izgubljenih lopti vise, 12 skokova manje. kuku meni, odvojili nas od zivota jebote
Giggsy Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=gDhegRx5lvcJbg, on ozbiljno fali ovom timu. Ali i njegova karijera je tako krenula da ce biti super ako bude nesto od njega.Sa druge strane, mozda je Dzile mogao da razmisli i ipak uvrsti u tim Vukasovica kad je vec zvao par prilicno sumnjivih igraca.Oporavicemo se :) Edited July 16, 2011 by Giggsy
John_Malkovich Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jbg, on ozbiljno fali ovom timu. Ali i njegova karijera je tako krenula da ce biti super ako bude nesto od njega.Slazem se..neznan zasto nashi igraci nisu naucili da se ide u srednji tim kad si tako mlad, tipa fuenlabrada ili sta znam. ovo veze nema s vezom s 19g, bez gotovo ikakvog seniorskog isk. otici u top EL tim.jako me iritira.
Giggsy Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Upravo to. On prosle sezone skoro da nije ni igrao, a sad se i povredio. Ne moze reprezentacija samo da pravi igrace
Feindouno Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 izvjesni Balashov cvetkovicevao Crnu Goru, 9 od 13 poena je dao u 4/4 i blokirao Dubljevicev sut za produzetak Potpuno idiotska grupa.
John_Malkovich Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 (edited) moze biti da smo u najtezu skupinu upali.ne bude li nedovica, tu je i kraj. Upravo to. On prosle sezone skoro da nije ni igrao, a sad se i povredio. Ne moze reprezentacija samo da pravi igracea klubovi nece da guraju mlade iz imperativa rezultata (jer, jel nlb kls ili sta znam donosi ogromnu lovu i publicitet), menadjera, tatinih sinova i ostalih blesimetra. Edited July 16, 2011 by John_Malkovich
John_Malkovich Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 nishta od toga do polufinala bato.shpanci i gotovo.
Recommended Posts