10 hours ago10 hr ovo sigurno nije nova stvar - mala kolicina secera u salati. svaki put kada sam npr jeo salatu iz restorana, nikad nisam mogao da je napravim tako slasnu, kakve god namirnice da sam stavljao, zacine, ulja, sirce.. mislio sam jako dugo da je do balzamiko sirceta i to sam menjao, ali nista to nije promenilo. i relativno skoro sam ovo video i od tada tako radim i potpuno menja stvar na bolje. da li radite isto ovo, da li ste probali?evo sada i n1 pise o tome.kljucan sastojak za salatu Edited 10 hours ago10 hr by hoffnung
10 hours ago10 hr On 9. 5. 2025. at 8:41, BojanaJok said:Gde kupujete buratu u BGu?Eleniko objasniohttps://parapsihopatologija.com/topic/911-de-ima-da-se-pazari/?&do=getNewComment&comment=6096850
10 hours ago10 hr Nesto mi ne ide kopiranje . Dakle na Kalenicu kiosci na Maksima Gorkog prekoputa Strudlice
26 minutes ago26 min Danas prvi put čujem za Vlaške palačinke (plašinte) i saznam za ovoTačno bih otišla da sam znala ranije.Edit: @kralj tek sad vidim ko je specijalni gost manifestacije Edited 24 minutes ago24 min by Boksi
23 minutes ago23 min plaćintesmešno je, jer su to u principu tzv mekike samo kockastijeg oblikabarem su tako na ukus, kako se prave pojma nemam