henrik larsson Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Aa, ja mislio da si pazario govnjivo.Meni se to desilo par puta, ali ranije. U poslednje vreme uglavnom svi fino operu burag, u tom slučaju ne mora da se kiseli. Mislim, ako nema vidljivih subverzivnih elemenata po njemu.
adam Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nađi nađi meći meći.Mada, već mi se razvija nezavisna ideja u glavi oko tog fazona, hm :)sinoc bio kod ortaka s nekim drustvom na klopi i izmedju ostalog bio i crni luk iz tursije, onaj mali, tvrdi... meni se bas dopao pa pitam gde je pazario. kaze, on to sam pravi. pitam ja za proporcije, kaze covek, ma jok... ja to kupim par tegli kiselih krastavaca pa kad pojedem krastavce, napunim lukom... ne da mi se zajebavati... i da vidis da radi. odma' danas kupio par tegli krastavaca i bluk pa cu da probam. ima korijander, mirodjiju i biber, dodacu malo djumbira pa javljam kako je ispalo za jedno mesec dana.
adam Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cekaj koji je luk na kraju, crni ili beli?jeo crni a pravim beli. rekao mi covek da moze i jedan i drugi u tu vodu od krastavaca. u principu moze sta god... s crnim je samo fazon da nadjes sto manji. on je stavio u vodu od nekih poljskih krastavaca koja je jako kisela, cini mi se da ima bas dosta sirceta. ja kupio istu. probao, dopalo mi se, pa da idem na sigurno. bas dobro cvrst luk bio, ja volim kad hrska...
yolo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 kome treba taj mali lukac za tursiju, bilo danas kod moje mire na kalencu. nije bas onaj najmanji, recimo da bi ovaj imao oko 2cm u precniku ociscen
Аврам Гојић Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) jeo crni a pravim beli. rekao mi covek da moze i jedan i drugi u tu vodu od krastavaca. u principu moze sta god... s crnim je samo fazon da nadjes sto manji. on je stavio u vodu od nekih poljskih krastavaca koja je jako kisela, cini mi se da ima bas dosta sirceta. ja kupio istu. probao, dopalo mi se, pa da idem na sigurno. bas dobro cvrst luk bio, ja volim kad hrska... Edited October 4, 2009 by vasudeva418
adam Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jebote - ogledalo!al' beli luk iz tursije zacudo uopste ne smrdi i ima prilicno blag ukus. ne bi ocekivao... crni je, naravno, smrt al ne mogu da odolim. englezi ga carski prave. steta sto nema beli da se kupi vec gotov, poludeh ljusteci.
gospa buba Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 przeni zeleni paradajz narode, sad je trenutak!
yolo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 przeni zeleni paradajz narode, sad je trenutak!kak se to radi i kakav ukus da ocekujemo? nisam probo jos.nego skembici. neopisiv smrad se siri kucom. deva je bio u pravu. moz biti da mi je brak u krizi. ali se nedam!
gospa buba Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 kak se to radi i kakav ukus da ocekujemo? nisam probo jos. jesvala, mogla sam odma da kazem.pa skoro ko u filmu, paradajze na kolutove, jedno pola santimetra debljibne, svakako ne tanje, ja na teflon, malo nekog zejtina, so biber, nishta vishe. i ne przi se da se raspadne, nego nako, dok josh izgledaju chvrsti kao da bi mogli josh malo da se prze, e tad da se prekine, jer se posle izlabave sami od sebe. ukus kiselo, slano, masno. probaj svakako, ja davno videla u 'fried green tomatoes' i nachisto se odushevila :wub:posle imam viziju da ih uturam u svaku sherpu, al ovi moji potroshachi se onda mrshte nego skembici. neopisiv smrad se siri kucom. deva je bio u pravu. moz biti da mi je brak u krizi. ali se nedam!hvala bobu na vegetarijancu ^_^
henrik larsson Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 kak se to radi i kakav ukus da ocekujemo? nisam probo jos.nego skembici. neopisiv smrad se siri kucom. deva je bio u pravu. moz biti da mi je brak u krizi. ali se nedam!Govno smrdi <_< Škembe miriše.
yolo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 istina, mudar larson! ali ljubav pobedila, zena ide kroz gajbu drzeci nos zatvoren sa dva prsta al nema razvoda na vidiku!inace na drugu ringlu stavio rastan. jebo mater, ovo se kuva jos sporije od skembica, letnji dan do podne. uteha - imacu sta da jedem cele nedelje. a rastan ce biti suvi kvalitet, na 4 veze lista dodao jedan poveci krompir, jednu povecu sargarepu, malo celerovog i persunovog korena. plus - watch this - jedno pola kile jagnjeceg prodimljenog buta, prethodno skuhanog!dobra sam domacica!
Аврам Гојић Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jagnjeceg prodimljenog butaako nije tajna, a gde ovo ima? ako je negde na Kalenicu, molim precizne koordinate
Recommended Posts