duda Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Zena oce da pravi kuglof, ja navijam za onaj dudin sa uranka, njoj se cini previse dobar i frka joj je da se upusti u to.E ja coro coravi ne mogu da nadjem recept , a siguran sam da je duda to negde postavila... evonema ništa prostije od tog kuglofa, samo neka se ne zeza sa onim starinskim kalupima, silikonski je zakon
Frank Pembleton Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 evonema ništa prostije od tog kuglofa, samo neka se ne zeza sa onim starinskim kalupima, silikonski je zakonMislim da je metalni u igri :)Nego ako pazarimo silikonski jel treba on nesto da se "prekrsti" pre prvog pecenja u njemu?
duda Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 ništa, samo da se operenisam radila sa tim metalnim al' radila moja rođaka pa joj se dešavaloa da bude problem sa vađenjemsilikonski skineš ko rukavicu, milinasamo što se silikonski kalup mora staviti na pleh a ne samo na rešetkuako se stavi samo na rešetku, desi se da se deformišenaučila na vlastitoj koži :D
Аврам Гојић Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 ja ga ipak prekrstavao, imao je neki cudan miris i posle pranja
Frank Pembleton Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 ja ga ipak prekrstavao, imao je neki cudan miris i posle pranjaKako jel kao vok ;)
ivy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 treba da se prekrsti,ja se zahebala prvi put i bacila sve sto sam pekla..smrdelo na istopljenu plastiku
nisam ja Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 šta prekrsti? :mellow:ja peko projice neki dan u silikonskom prvi put. bilo cimanja oko ubaci izbaci, shvati da mora na pleh itd..ništa nisam prekrštavao no ne umem ga oprat kad se migolji tako...
ivy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 silikonske kalupe...meni smrdeli na istopljenu plastiku prvi put..nemam pojma mozda ovi moji nisu neki od kvalitetnijih
nisam ja Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) de razradi ovo pokrštavanje. to mi nije jasno. kalup mi je jasan.aaaaaaa. mejk sens nau Edited June 1, 2013 by nisam ja
pacey defender Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Achtung!Poziva se autor 1 recepta da se javi. Mislim da je Dabović, možda je Assuck. Ne sećam se. Uglavnom, radi se o gulašu. Meso je potopljeno u sok od pomorandže, pominjao se kumin i još nešto. Spremao bih to u toku dana, ali ne uspevam da pronađem recept. Hvala.
assück Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ne bih rekao da sam ja, moji gulasi su do sada vise-manje bili straight as an arrow
Amelija Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 koliko može da stoji nešto* što sadrži kondenzovano mleko? (u frižideru)*pravila kao neki eurokrem il kako god da se zove (odlično je ali ne liči ni na nutelu <a ima i dve boje> ni na eurokrem ni na bilo šta od toga )
darling Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 danas sam izmislila recept:izrendati vecu tikvicu, posloliti, ocediti, pomesati s dva cena izgnjecenog belog luka, dosta persuna, dva jajeta i jednim pakovanjem kotidz sira, so, biber. peci na papiru za pecenje oko pola sata na 180 stepeni.ne bih nikom preporucila, dosta je gadno.
Recommended Posts