Dr Arslanagić Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Јагњећу сармицу у марамици направи.ЕДИТ може овако Edited February 7, 2013 by Arbeitmann
ivy Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 jesam ovde pitala za suncokret koji pozeleni..naime videla sam i kod drugarice u nekom testu isti takav suncokret...jeej nisam luda!ne vidim samo ja zeleni suncokret!
renne Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pa TI si videla, phtanje je da li je i onaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
cmrlj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 jesam ovde pitala za suncokret koji pozeleni..naime videla sam i kod drugarice u nekom testu isti takav suncokret...jeej nisam luda!ne vidim samo ja zeleni suncokret!mozda je taj suncokret sto kupujes uvezen iz kine, onaj kineski beli luk poplavi, sto semenke ne bi pozelenele.
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mozda je taj suncokret sto kupujes uvezen iz kine, onaj kineski beli luk poplavi, sto semenke ne bi pozelenele.koji, onaj sto nema cenove nego je iz jednog komada, ko crni?
cmrlj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 a taj je beli? videla danas u radnji, ne bih se kladila da je beli. jok, obican beli luk sto lici na beli luk.
cmrlj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 pa o tom pricam, al imao je cenove. i umeo da poplavi iseckan. onda sam obratila paznju odakle je, pa prestala da ga kupujem.
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 aman, bio taj, tj ima i dalje, a neko kratko vreme bio bluk iz mrezice koji je bio plavetno ljubicanstven u tragovima spolja, koji kada ga oljustis unutra su cenovi integrisani u jedan veliki ne-cen.
ivy Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Pa TI si videla, phtanje je da li je i onaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2nabavila sam svedoke..ha!nisam ni ja od juče sa svojim ludilom pa da pustim da prodje bez svedoka!
Venom Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kako da ispecem pile?Retko kad imam prilike da spremim nesto sto nije za dvoje + imam neki kuvar, cije recepte uglavnom nemam zivaca da isprobavam = imaju "recept" za pile, a sutra imam kome da ga pravim. Problemi nastaju kad napisu 220 stepeni i oko cuku vremena unutra. Jel to ok?
renne Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jeste, to je za pile do jedno 1.5kg sasvim okПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Valk Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 (edited) Kako da ispecem pile?Retko kad imam prilike da spremim nesto sto nije za dvojeBebac već jede piletinu?! Edited February 15, 2013 by Valkyrie
boshoku Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kako da ispecem pile? na soli. stavis 300./400. grama morske na dno posude oko, naglasavam, oko pileta da se ne lepi, i sat, sat i petnaest minuta na 220c.najlepsa korica/kozica ikad'.
Recommended Posts