Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

VOLIM PICU!
pa jedi,ko ti brani..
  • Replies 7.6k
  • Views 748.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

lbrj4.jpg

ba, ja mislio ti imas neki ozbiljniji problem sa carbs dobro je ako je samo chubby :)bicikl i min 15km dnevno pa jedi sta ti volja.

+1

Nije problem bicikl, problem je vreme. Dolazim s posla između sedam i osam, ide večera, malo još pokušaja bezuspešnog vaspitanja dece, njihovo leganje u krevet, posle toga šetnja ovog nazovi-psa itd. I dok ja sve završim, već je deset sati, a nekad i jedanaest. Na staroj adresi sam imao teretanu na 5-10 minuta od kuće i onda sam išao tako oko 11 uveče i ostanem do keca negde. Sad nakon selidbe nemam na žalost ništa takvo u blizini. Jedino da idem do drugog naselja ili downtown, ali mi onda ostaje minimalno vremena ako hoću uopšte da odspavam malo. Kad bih mogao da dođem kući iz kancelarije između 5 i 6 kao normalni ljudi, mogao bih u toku dana još nešto i za uradim.

15 kilometara dnevno je otprilike pola sata, ako je ravan teren

Užasna si.

moja ishrana se sastoji od belog hleba, čipsa, i slanine sapunjare, u velikim količinama.al 15km bajsom je 15 km bajsom

moja ishrana se sastoji od belog hleba, čipsa, i slanine sapunjare, u velikim količinama.al 15km bajsom je 15 km bajsom
daj malo sapunjareili mnogo

Ne budi prost.

logoprost300.jpg?

Da ja priđem tako nekoj ženskoj osobi i kažem "Daj mi malo svoje sapunjare", dobio bih forhend, bekend, mavaši geri, uči uke i otoši uke u paketu.Ne bi me izvadilo ni to što sam u pozadini pustio onaj hit od Gazeboa "I like Chopin".

sledeci put probaj sa ovimhttp://www.youtube.com/watch?v=TYE-a0gGCnMa fss zna da ja samo mislim na obzderavanje

... naleteo na sasvim pristojan i profi uradjen srpski blog:linkjeste mainstrim klopa ali vredi procunjati

Dobra je Mislim da je baš ovde spominjana. Fotke joj sada rasturaju. ruskasalata-postupak03.jpgOlivier salad ;)