hefestus Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ba, ja mislio ti imas neki ozbiljniji problem sa carbs dobro je ako je samo chubby :)bicikl i min 15km dnevno pa jedi sta ti volja.
Razzmatazz Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Nije problem bicikl, problem je vreme. Dolazim s posla između sedam i osam, ide večera, malo još pokušaja bezuspešnog vaspitanja dece, njihovo leganje u krevet, posle toga šetnja ovog nazovi-psa itd. I dok ja sve završim, već je deset sati, a nekad i jedanaest. Na staroj adresi sam imao teretanu na 5-10 minuta od kuće i onda sam išao tako oko 11 uveče i ostanem do keca negde. Sad nakon selidbe nemam na žalost ništa takvo u blizini. Jedino da idem do drugog naselja ili downtown, ali mi onda ostaje minimalno vremena ako hoću uopšte da odspavam malo. Kad bih mogao da dođem kući iz kancelarije između 5 i 6 kao normalni ljudi, mogao bih u toku dana još nešto i za uradim.
belch Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 15 kilometara dnevno je otprilike pola sata, ako je ravan teren
belch Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 moja ishrana se sastoji od belog hleba, čipsa, i slanine sapunjare, u velikim količinama.al 15km bajsom je 15 km bajsom
assück Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 moja ishrana se sastoji od belog hleba, čipsa, i slanine sapunjare, u velikim količinama.al 15km bajsom je 15 km bajsomdaj malo sapunjareili mnogo
Razzmatazz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Da ja priđem tako nekoj ženskoj osobi i kažem "Daj mi malo svoje sapunjare", dobio bih forhend, bekend, mavaši geri, uči uke i otoši uke u paketu.Ne bi me izvadilo ni to što sam u pozadini pustio onaj hit od Gazeboa "I like Chopin".
assück Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 sledeci put probaj sa ovimhttp://www.youtube.com/watch?v=TYE-a0gGCnMa fss zna da ja samo mislim na obzderavanje
Caligula Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ... naleteo na sasvim pristojan i profi uradjen srpski blog:linkjeste mainstrim klopa ali vredi procunjati
Vapad Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dobra je Mislim da je baš ovde spominjana. Fotke joj sada rasturaju. Olivier salad ;)
Recommended Posts