hefestus Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.Ja samo ovu od patlidzana, ili tikvica pravim. Ne pohovano pa redjano, ko kod nas, To je kalabaluk da se slogiras od masnoce i izgoris od gorusice. Lepo ocedjeni (2-3 sata so + limun) patlidzzan pa grilovan i mesavina jagnjeceg i govedjeg mesa. mljac :) Edited January 21, 2013 by hefestus
Razzmatazz Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.Ne smetaj ti dok treniram strogoću
MayDay Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 doci cu sa radagastovim velikim zekama da se osvetimo.
duda Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ne slažem se tu - zašto ne napraviti neko "tradicionalno" jelo sa drugim namirnicama? Eto ta musaka sa tikvicama ili patlidžanom umesto krompirom - šta joj fali? Jeste, drugačija je, ali je dobra. A ne bi se došlo do nje da se ovako ustežeš da je napraviš.pa ne pričam ja o musaki, i ja pravim musaku (oduvek) bez krompira, isključivo patlidžan ili tikvice, može i karfiol, brokoli, kelj (blanširan prethodno, ta isto bude odlična)pričam o jelima koja obiluju brašnom, žitaricama itede.moj stav je da ih prosto ne treba praviti. to je pica, pita, i sl.pravim i ja ''rezance'' za supu od celera npr, i još takvih nekih zezalica, nisam mislila na takve primere
ivy Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 meni je jedina musaka u životu za koju sam prvo znala,i to do kasno u životu, bila od karfiola :P
Razzmatazz Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da jedem samo pizzu, zgadila bi mi se dok kažeš "stavi još malo mocarele".
Recommended Posts