January 21, 201312 yr On 21. 1. 2013. at 22:36, aram said: oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.Ja samo ovu od patlidzana, ili tikvica pravim. Ne pohovano pa redjano, ko kod nas, To je kalabaluk da se slogiras od masnoce i izgoris od gorusice. Lepo ocedjeni (2-3 sata so + limun) patlidzzan pa grilovan i mesavina jagnjeceg i govedjeg mesa. mljac :) Edited January 21, 201312 yr by hefestus
January 21, 201312 yr On 21. 1. 2013. at 22:36, aram said: oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.Ne smetaj ti dok treniram strogoću
January 22, 201312 yr On 21. 1. 2013. at 22:28, Razzmatazz said: Ne slažem se tu - zašto ne napraviti neko "tradicionalno" jelo sa drugim namirnicama? Eto ta musaka sa tikvicama ili patlidžanom umesto krompirom - šta joj fali? Jeste, drugačija je, ali je dobra. A ne bi se došlo do nje da se ovako ustežeš da je napraviš.pa ne pričam ja o musaki, i ja pravim musaku (oduvek) bez krompira, isključivo patlidžan ili tikvice, može i karfiol, brokoli, kelj (blanširan prethodno, ta isto bude odlična)pričam o jelima koja obiluju brašnom, žitaricama itede.moj stav je da ih prosto ne treba praviti. to je pica, pita, i sl.pravim i ja ''rezance'' za supu od celera npr, i još takvih nekih zezalica, nisam mislila na takve primere
January 22, 201312 yr meni je jedina musaka u životu za koju sam prvo znala,i to do kasno u životu, bila od karfiola :P