Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

On 21. 1. 2013. at 22:36, aram said:
oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.
Ja samo ovu od patlidzana, ili tikvica pravim. Ne pohovano pa redjano, ko kod nas, To je kalabaluk da se slogiras od masnoce i izgoris od gorusice. Lepo ocedjeni (2-3 sata so + limun) patlidzzan pa grilovan i mesavina jagnjeceg i govedjeg mesa. mljac :)

Edited by hefestus

• Replies 7.4k
  • Views 723.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

On 21. 1. 2013. at 22:36, aram said:
oridjidji musaka i jeste od patlidzana, krompir je doso mnogo kasnije.
Ne smetaj ti dok treniram strogoću :whistle:

e sad sam gladna.

dodji da slusamo ploce i jedemo lazanju

bice nas sestoro bitlsi ti i ja

a zeka?

doci cu sa radagastovim velikim zekama da se osvetimo.

osveta ce biti dezert, da ne kazem slatka.

iz solidarnosti sam uzela sargarepu.

On 21. 1. 2013. at 22:28, Razzmatazz said:
Ne slažem se tu - zašto ne napraviti neko "tradicionalno" jelo sa drugim namirnicama? Eto ta musaka sa tikvicama ili patlidžanom umesto krompirom - šta joj fali? Jeste, drugačija je, ali je dobra. A ne bi se došlo do nje da se ovako ustežeš da je napraviš.
pa ne pričam ja o musaki, i ja pravim musaku (oduvek) bez krompira, isključivo patlidžan ili tikvice, može i karfiol, brokoli, kelj (blanširan prethodno, ta isto bude odlična)pričam o jelima koja obiluju brašnom, žitaricama itede.moj stav je da ih prosto ne treba praviti. to je pica, pita, i sl.pravim i ja ''rezance'' za supu od celera npr, i još takvih nekih zezalica, nisam mislila na takve primere

meni je jedina musaka u životu za koju sam prvo znala,i to do kasno u životu, bila od karfiola :P

VOLIM PICU!

nije ti ovo desanka.

On 22. 1. 2013. at 9:05, Razzmatazz said:
VOLIM PICU!
pređi na pica dijetu,

Da jedem samo pizzu, zgadila bi mi se dok kažeš "stavi još malo mocarele".