wall Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 sa puno poverenja sam sledila sva vaša uputstva i napravila najgori krompir u životu. masan, žilav, pomalo živahan ali svetložut.virila sam kroz staklo u strahu da se papir ne zapali. ovaj je izgleda dobrog kvaliteta, ali nije za recikliranje jer se zdravo zamastio.kad zaboravim debakl, možda ću da probam da pomfrit pečem duže i na 200 stepeni.vraćam se prženju u vrelom zejtinu i ceđenju na kuhinjskom papiru. a kad mi je do nemasnog krompira, mogu da ga obarim ili ispečem u ljusci.Da nisi koristila svez krompir?Ovaj moj je "delimicno przen" pa smrznut... Mozda je u tome trik.
mammy two shoes Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Da nisi koristila svez krompir?Ovaj moj je "delimicno przen" pa smrznut... Mozda je u tome trik.smrznuti, frikomov, koji bude sasvim pristojan kada se isprži u dubokom ulju i dobro ocedi na kuhinjskom papiru. imam utisak da je čak manje masan od ovog današnjeg neuspelog pokušaja.
wall Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Neverovatno... Isto... Pa kako ti je uspelo da bude masan? Stavljala ulje?
mammy two shoes Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Neverovatno... Isto... Pa kako ti je uspelo da bude masan? Stavljala ulje?nisam stavljala ulje. poređala po papiru za pečenje i sa sve plehom stavila u rernu zagrejanu na 180. pekla 15 minuta, pazila da ne izgori. videla sam da ne valja, ali nisam vratila da se dopeče, jer je ramstek na tiganju bio gotov, a on je trebalo da bude zvezda obeda i on je ispao kako valja, tako da se nisam preterano sekirala.
wall Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Cudno... Vracam korake zagrejao rernu, krompirici na foliju ali da se ne guraju, nekih 15 min i to je to.Sad ne smem opet da pokusam...
cmrlj Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 sa puno poverenja sam sledila sva vaša uputstva i napravila najgori krompir u životu. nisam stavljala ulje. poređala po papiru za pečenje i sa sve plehom stavila u rernu zagrejanu na 180. visoka temperatura, papir, krompir smrznut, nista ulje.
rajka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Neverovatno... Isto... Pa kako ti je uspelo da bude masan? Stavljala ulje?pa ako je poluprzen pa smrznut, na njemu vec ima ulja.
Frank Pembleton Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Da nisi koristila svez krompir?Ovaj moj je "delimicno przen" pa smrznut... Mozda je u tome trik.Jel to ovaj?
wall Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A sad, ne mogu da proverim ali lici. Dodatno ima zlatnozute boje pa verovatno jeste. :)
renne Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ma sigurno je taj. Taj jmd najbolji, i najrasprostranjenijiПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
wall Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Eto, ponovio proceduru. Čini se ide na 190 i nekih 20 min.Imam i fotku, srećom ne da mi da je uploadujem inače bi mi se gaza najebao mile majke
ivy Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ladno si slikao podgrejani zamrznuti pomfrit iz kese?
wall Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 jesam.Jbg meni je to solidan uspeh.A može i po onoj narodnoj "Čega se pametan stidi..."
yolo Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 sto bi ti se najebo bilo cega, pa ovo je topik za srecne i radosne
Recommended Posts