yolo Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 znao sam da cu otvoriti pandorinu kutiju, svi vegeti foruma su nahrupili na praseci topik
Zverilla Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 bilo je kosaka u rebarcima koje smo to jutro ubacili u salamuru, ama smo zamalo i njih pojeli. jes ispalo dobro i daje dosta zanimljivih ideja za zimska jela na ovom tragu.... a mislim da ce vrhunac biti bozicna curka iz salamure:)e, ja stvarno volim da grizem suva rebra kad se raskuvaju u pasuljuonaj kraj sto je uz hrskavicu moze fino da se pojede pre nego sto postanu pretvrda :)
Dr Arslanagić Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 (edited) hohohohooho, konačno pribavihkako ima da taslačim šporet uz savete šjore Gioie Calussi...btw, ima li koja dobra duša i vizionar da je snimao Veljka Barbierija i njegovu emisiju Jelovnici izgubljenog vremena?EDIT:sad vidim da ima na jućubu Edited November 3, 2011 by Arbeitmann
Skyhighatrist Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 V. Barbieri - Kuharica u .doc formatu, kome treba nek viče na PM ;)
Skyhighatrist Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Izašla nekad kao poklon u Večernjaku. Ja je dobio u Wordu.Viči mail na PM.
Dr Arslanagić Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 argh, nije to isto.Veljkova palamuđenja dok secka, prži, pohuje, dinsta ili pirja - neprocenjivo!uostalomhttp://www.youtube.com/watch?v=OzhPNShigXc
Skyhighatrist Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nije slažem se, i sam volim da gledam Veljka u elementu, ali nije loše ni imati pokoji recepat na artiji ekranu... :)
yolo Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 njegova emisija o istoriji skembica u hrvata je totalno priceless
kud_genijalci Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 njegova emisija o istoriji skembica u hrvata je totalno pricelesspovijest denisa kuljiša, clestina sardelića i vladimira bakarića nikom nemre biti interesantna
Recommended Posts