Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, fillex said:

Ima pouzdanih kp prodavaca gde sam više puta uzimao, uvek sve bilo u najboljem redu. A za nas zaluđenike postoji i čitavo punmiris/facebook grupe/2nd hand/dekanti/siva zona tržište 😄

Pošalji u imboxt neki link pls :)

• +1 1
Posted

Šaneri su zakon, parfimeriji ne bih dala pare ni da ih berem na drvetu. To je van svake pameti koliko naduvavaju cene.

Imamo jednog forumaša koji se bavi parfemima i mogu da ga preporučim za saradnju, ali ne bih da ga ofiram ako sam neće.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Naručio nekoliko dekanta (dekanata?) da se ne zalećem na slepo - best decision eva.

Svi rejvuju o Dylan Blue kao safest blind buy, favoritu žena, univerzalnom parfemu za sve sezone i prilike, a meni je presladak i otužan, miriše ultra-jeftino.

Ako ima ikakve veze, moj go-to miris do sada bio je obični Miyake. Izgleda da će i ostati.

Posted

Dylan Blue mi se od te blue škole parfema nikad nije dopadao. Isto tako ni Sauvage, metalan i agresivan do besvesti, BG je bazdio jedno vreme na njega. Od te blue škole parfema, lep mi je uvek bio Bleu de Chanel, a dobra mi je i Prada Luna Rossa Ocean. YSL Y mi je isto ogavan.

Stari L'eau d'Issey PH je bruka dobar parfem, meni najbolji od te akvatik škole iz 90ih. Mnogo lepši od Aqua di Gio, koji ga je šio po popularnosti. Još ako se ubode stara formula, mašala. Svež, citrusno cvetan, a traje traje traje.

• +1 1