Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Stela said:

Isto imam jedan, koji uvek koristim. Treba mu drustvo ponekad :).

Htedoh da se parvim pametan, da napišem Probaj da kombinuješ sa nekim, pa da pobrojim neke od muških parfema, ali više zaista ne znam šta je isključivo muški parfem (da ne postoji u verziji za oba pola).

Posted

Da, ko da je vazno da li se vodi kao muski ili zenski, vec da ti se svidja. Ovaj MD je unisex valjda.

Posted

Kod ovih mojih stiklica po imenu Good Girl se zna. Muska verzija je Bad Boy :D

• Haha 2
Posted
10 minutes ago, Sara said:

Meni torba kao shupa. Ne menjam je uopste jer ko ce se cima da prebacuje krš 

Ovako i moja mama. U jesenje/zimskoj sezoni nosi jednu crne, u prolecno/letnjoj bez boje.

Dok ja, kad dodjem kuci, iznesem sta imam i torbi i sutra ubacim u novu koju izaberem da cu nositi tog dana.

Posted

Zato ja unutar torbe nosim cegere. I samo prebacim ceger, najcese 2. 

Nema veze sto ne znam gde mi je sta :D

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Ma realno ako nosite puno stvari, razumem. Meni je to minut posla. 

Posted

8000 je mnogo za md parfem, za te pare ima u jasminu krsten parfem, a u boljim lilijima ima svasta bas snizeno

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

@Sara na pocetku Kneza ima parfimerija Charles and Christie, probaj belu Habanitu, predivna puderasta, kosta 10.000 manje od Gerlena. Ali nemoj da se zeznes da probas originalnu crnu. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Sorry svima što upadam na temu, jel' vam samo parfimerije dolaze u obzir, ili se ne libite i KP-a? Vidim da ima prodavaca sa hiljadama pozitivnih reakcija bez ijedne negativne, jedan čak ima preko 17k 👍 i nula 👎.

Gledam cene na legit sajtovima preko, to je otprilike cena sa KP ili nešto niža, dok su po Jasminima, Lilijima i ostalim bukvalno X2.

Do sada sam uzimao preko poznanika koji više nije tu, pa reko' da pitam.

Edited by zorglub
Posted

@zorglub mislim da je KP kul za vecinu stvari. Ja sam ga koristio i za neke skuplje kupovine (tipa TV). Ja bih samo kupovao novo.

Ontopic: u poslednje vreme cepam ovaj dole. Dovoljna je jedna kap da se poguse svi oko tebe. Mozda ga zato i volim :lolol:

71UcsQQfoxL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Vidim da ima i neka Intense varijanta, sta je tek to sunce ti jebem :ph34r:

• Haha 1
Posted (edited)

Stari Azzaro Pour Homme (edt) je pravi oldskul aromatic fougere, legendaran muški parfem - anis, lavanda, pačuli. Intense verzija (ova sad aktuelna, bila je nekada intense verzija koja je mirisla blisko originalu) je dosta moderniji, orijentalno boozy fazon parfema.

Edited by fillex
Posted (edited)

Nisam nikad kupila parfem preko KP, al verovatno bih kod takvih prodavaca. Kupovala sam u onim online moja parfimerija, coco parfemi i svi su originalni bez greske. 
a Jasmin dolazi u obzir samo kad je parfem bas snizen (ili kad nije, al ja mooram da kupim tad) 

Edited by Katikon
  • Hvala 1
Posted

Ima pouzdanih kp prodavaca gde sam više puta uzimao, uvek sve bilo u najboljem redu. A za nas zaluđenike postoji i čitavo punmiris/facebook grupe/2nd hand/dekanti/siva zona tržište 😄

• +1 1
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

Vidim da ima i neka Intense varijanta, sta je tek to sunce ti jebem :ph34r:

Brufen

• Haha 1