Ras Posted January 12 Posted January 12 12 minutes ago, Stela said: Isto imam jedan, koji uvek koristim. Treba mu drustvo ponekad . Htedoh da se parvim pametan, da napišem Probaj da kombinuješ sa nekim, pa da pobrojim neke od muških parfema, ali više zaista ne znam šta je isključivo muški parfem (da ne postoji u verziji za oba pola).
Stela Posted January 12 Posted January 12 Da, ko da je vazno da li se vodi kao muski ili zenski, vec da ti se svidja. Ovaj MD je unisex valjda.
Sandradjer Posted January 12 Posted January 12 Kod ovih mojih stiklica po imenu Good Girl se zna. Muska verzija je Bad Boy 2
Stela Posted January 12 Posted January 12 10 minutes ago, Sara said: Meni torba kao shupa. Ne menjam je uopste jer ko ce se cima da prebacuje krš Ovako i moja mama. U jesenje/zimskoj sezoni nosi jednu crne, u prolecno/letnjoj bez boje. Dok ja, kad dodjem kuci, iznesem sta imam i torbi i sutra ubacim u novu koju izaberem da cu nositi tog dana.
Sandradjer Posted January 12 Posted January 12 Zato ja unutar torbe nosim cegere. I samo prebacim ceger, najcese 2. Nema veze sto ne znam gde mi je sta 1 2
Stela Posted January 12 Posted January 12 Ma realno ako nosite puno stvari, razumem. Meni je to minut posla.
Katikon Posted January 12 Posted January 12 8000 je mnogo za md parfem, za te pare ima u jasminu krsten parfem, a u boljim lilijima ima svasta bas snizeno 3 1
Katikon Posted January 12 Posted January 12 @Sara na pocetku Kneza ima parfimerija Charles and Christie, probaj belu Habanitu, predivna puderasta, kosta 10.000 manje od Gerlena. Ali nemoj da se zeznes da probas originalnu crnu. 1 1
zorglub Posted January 12 Posted January 12 (edited) Sorry svima što upadam na temu, jel' vam samo parfimerije dolaze u obzir, ili se ne libite i KP-a? Vidim da ima prodavaca sa hiljadama pozitivnih reakcija bez ijedne negativne, jedan čak ima preko 17k 👍 i nula 👎. Gledam cene na legit sajtovima preko, to je otprilike cena sa KP ili nešto niža, dok su po Jasminima, Lilijima i ostalim bukvalno X2. Do sada sam uzimao preko poznanika koji više nije tu, pa reko' da pitam. Edited January 12 by zorglub
Shan Jan Posted January 12 Posted January 12 @zorglub mislim da je KP kul za vecinu stvari. Ja sam ga koristio i za neke skuplje kupovine (tipa TV). Ja bih samo kupovao novo. Ontopic: u poslednje vreme cepam ovaj dole. Dovoljna je jedna kap da se poguse svi oko tebe. Mozda ga zato i volim Vidim da ima i neka Intense varijanta, sta je tek to sunce ti jebem 1
fillex Posted January 12 Posted January 12 (edited) Stari Azzaro Pour Homme (edt) je pravi oldskul aromatic fougere, legendaran muški parfem - anis, lavanda, pačuli. Intense verzija (ova sad aktuelna, bila je nekada intense verzija koja je mirisla blisko originalu) je dosta moderniji, orijentalno boozy fazon parfema. Edited January 12 by fillex
Katikon Posted January 12 Posted January 12 (edited) Nisam nikad kupila parfem preko KP, al verovatno bih kod takvih prodavaca. Kupovala sam u onim online moja parfimerija, coco parfemi i svi su originalni bez greske. a Jasmin dolazi u obzir samo kad je parfem bas snizen (ili kad nije, al ja mooram da kupim tad) Edited January 12 by Katikon 1
fillex Posted January 12 Posted January 12 Ima pouzdanih kp prodavaca gde sam više puta uzimao, uvek sve bilo u najboljem redu. A za nas zaluđenike postoji i čitavo punmiris/facebook grupe/2nd hand/dekanti/siva zona tržište 😄 1 1 1
villiem Posted January 12 Posted January 12 1 hour ago, Shan Jan said: Vidim da ima i neka Intense varijanta, sta je tek to sunce ti jebem Brufen 2
Recommended Posts