Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

koliko citam, soleil dosta i podsjeca na bronze goddess. prenosim sta kaze internet, nisam omirisala estee, ali cu ga bas naci :) 

Posted

I ja bih Soleil Blanc ali se ne sunčam, bela sam kao kreč. A ti koperton parfemi idu na preplanulu kožu. Ili umišljam?

Posted

Da se razumemo, mislim samo na koperton štmung koji i više ide uz preplanulu kožu nego krečno bledilo.

Posted

navukla sam se na dolce garden od dolce&gabbana

mami me da ga stavljam svaki dan

Posted

Imate li nekog pouzdanog dobavljaca na kp?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted
10 hours ago, halloween said:

I ja bih Soleil Blanc ali se ne sunčam, bela sam kao kreč. A ti koperton parfemi idu na preplanulu kožu. Ili umišljam?

da ali posluzice i zimi, da me mine zelja za ljetom :D

Posted
On 10.6.2018. at 19:13, Moća said:

Imate li nekog pouzdanog dobavljaca na kp?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Spoiler

meho-free-shop-696x469-696x469.jpg

• 4 months later...
Posted

Malo da dignemo temu...

Dvojba mi je izmedju Bleu de Chanel parfum i Acqua di Parma Cedro di Taormina EDT...

Vise od 10 godina koristim Bvlgari aqua pa bih malo da promenim i posle isprobavanja raznih ova 2 su usla u finale.

Iskustva, preporuke...?

Posted (edited)

creed floralie...probaj uzorak. vrtim taj vec 6meseci, ima nesto carobno u njemu, osetis ga u toku dana ispod nosa, osvezava svet oko tebe. milina. 

glasam za blue chanel ako bas mora izmedju ta dva. za drugi nisam cula ali znam kako blue mirise :D

Edited by mustang
Posted

Thank you ma'm [emoji3]

Nakanio sam se posle dugo vremena da istrazujem parfeme i sveo izbor na ta dva...

Ne povodim se za brendom, a izbor je prevelik...

Posted

o boze ladno sam mislila da odgovaram zenskoj osobi :isuse:

zaboravi na creed onda..muski je bas muski nekako...

Posted (edited)

ali nisi mutav po izboru...i blue i bvlgari aqua su bas onako prepoznatljivi i daju poseban smek osobi koja ih nosi...feromoni nam prorade, receptori samo prikupljaju informacije :D

imam predlog, mozda da probas dolce &gabbana? i taj zavrti mozak a onako daje neku svezinu, poletnost, cistotu

Edited by mustang
Posted

[emoji23][emoji23][emoji23]

Man as a man can be [emoji41]

Treba mi nesto jace a da ne gusi nego da osvezava, a u isto vreme ocarava zenski rod [emoji38]
Kad poludim kupicu oba pa nek ide zivot [emoji1787]