ordi Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 L'Eau par Kenzo taj ti je moj omiljeni, mada ne moraš da kupiš jer ovog leta neću u Novi pa te neću njuškati ^_^
morgana Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 imala i njega, topik mi je svjedok, fini je, sad bih neki manje vodenast vise drvenast, ali ne tezak izdajnice, s kim cu mantije da jedem!
Haralampije Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 imala i njega, topik mi je svjedok, fini je, sad bih neki manje vodenast vise drvenast, ali ne tezak izdajnice, s kim cu mantije da jedem! neki lalique?
remedios Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html Ranije sam koristila un jardin sur le nil, pa sam presla na ovaj mediterranee. Meni je inace cela hermes un jardin...kolekcija jako lepa, a mislim da mediteranee odgovara woody zahtevu
morgana Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) hvala, probacu i un jardin i lalique :) Edited June 2, 2016 by morgana
ljuttko Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html Ranije sam koristila un jardin sur le nil, pa sam presla na ovaj mediterranee. Meni je inace cela hermes un jardin...kolekcija jako lepa, a mislim da mediteranee odgovara woody zahtevu Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena . Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju :)
remedios Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena . Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju :)Pa ja nisam kod nas vidjala hermes parfeme. Mislim da ih nema. A cena za ove un Jardine od 100 ml je oko 80-85 eur
Čutura Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena . Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju :) ovde
Mr.Mxyzptlk Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 jel koristi neko cavalli gold. kakav je? inace u airport sitiju se pojavio neki mini free shop pa ko ima vremena neka skokne. radi do petka 2 pm.
Frank Pembleton Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 jel koristi neko cavalli gold. kakav je? inace u airport sitiju se pojavio neki mini free shop pa ko ima vremena neka skokne. radi do petka 2 pm. Gde gde? Ili ime?Očekuje me jedan rođendan ;-)
Mr.Mxyzptlk Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 ma diplomatic free shop ???? otvori se jednom godisnje na par dana. ali ako imas nekoga sa dipl pasosem mozes otici
MayDay Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Poznajemo li mirise zvane Juliette has a gun? Jesu fini?
Recommended Posts