Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

imala sam ga i volim ga, ali mi je malo jak za ljeto

Posted

L'Eau par Kenzo

taj ti je moj omiljeni, mada ne moraš da kupiš jer ovog leta neću u Novi pa te neću njuškati  ^_^

Posted

imala i njega, topik mi je svjedok, fini je, sad bih neki manje vodenast vise drvenast, ali ne tezak

izdajnice, s kim cu mantije da jedem!

Posted

zovni kumsa na mantije, svidele bi mu se :lolol:

Posted

imala i njega, topik mi je svjedok, fini je, sad bih neki manje vodenast vise drvenast, ali ne tezak

izdajnice, s kim cu mantije da jedem!

neki lalique?

Posted (edited)

hvala, probacu i un jardin i lalique :)

Edited by morgana
Posted

http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-En-Mediterranee-19.html

Ranije sam koristila un jardin sur le nil, pa sam presla na ovaj mediterranee. Meni je inace cela hermes un jardin...kolekcija jako lepa, a mislim da mediteranee odgovara woody zahtevu

Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena .  Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju  :)

Posted

Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena . Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju :)

Pa ja nisam kod nas vidjala hermes parfeme. Mislim da ih nema. A cena za ove un Jardine od 100 ml je oko 80-85 eur
Posted

Ja sam skroz zaljubljna u ovu mediteransku. Ima li negde u Bgu ista da se kupi, kad sam pre par godina tražila nije bilo ni pomena .  Plus kolike su cene tamo i ovde ako ima, ako poznavaoci i ljubitelji znaju  :)

ovde

• 1 month later...
Posted

jel koristi neko cavalli gold. kakav je?

inace u airport sitiju se pojavio neki mini free shop pa ko ima vremena neka skokne. radi do petka 2 pm.

• 4 months later...
Posted

jel koristi neko cavalli gold. kakav je?

inace u airport sitiju se pojavio neki mini free shop pa ko ima vremena neka skokne. radi do petka 2 pm.

Gde gde? Ili ime?

Očekuje me jedan rođendan ;-)

Posted

ma diplomatic free shop ???? otvori se jednom godisnje na par dana. ali ako imas nekoga sa dipl pasosem mozes otici

• 2 months later...
Posted

Poznajemo li mirise zvane Juliette has a gun? Jesu fini?