morgana Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 mnogo mi se svidio white spirit (kuce juliette has a gun) pitam kolko je, jebenih 200 i nesto eura :D
urkozamanje Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Slucajno otvorih ovu sekciju, pa kad sam vec tu. Sledece nedelje cu za srb na kratko, pa da pitam je l video neko igde skoro RL Polo Double Black? Znaci ne black, vec double black. To mi je najjaci parfem vec godinama i non stop obnavljam zalihe istog. Svasta mi se nesto u medjuvremenu dopalo, al double black mi je tm :) ne znam ni za jedan bolji muski. Elem, vec vise od godinu dana nisam naleteo nigde po regionu a ni kad sam se setio da pogledam po frisopovima obicno nisu imali. Nekako mi cudno da ga narucujem online, ima li ga po srbiji jos uvek?
Geo Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Jel kupovao neko parfem preko ovih nasih vebshopova, odnosno da li ima proverenih...?
blue moon Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Jel kupovao neko parfem preko ovih nasih vebshopova, odnosno da li ima proverenih...? http://parfemcentar.com/ http://parfemizatebe.com/
morgana Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 nikako da nadjem parfem za sebe, svi su mi grozni, ako ne na prvi ponjuh, onda kad razviju miris na mojoj kozi. jedini koji mi se koliko toliko dopada je dsquared wood, ali on je jako nepostojan. jel zna neko neki slican?
morgana Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) sta ce ti, ti si parfem sam po sebi. bolje parfem nego sapun! walle, cini mi se da me zezas. Edited June 2, 2016 by morgana
wall Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) Ma ne. Samo sam razmišljao u tehničkom modu. -_- Edited June 2, 2016 by wall
morgana Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) to ti je trece prase mod. znas tri praseta, e pa trece prase -_- Edited June 2, 2016 by morgana
wall Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Dakle, treba ti lepota drugog praseta a postojanost trećeg. To nema ni u bajci ^_^
Recommended Posts