morgana Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 jel isprobao neko coco noir? lijep je, ali malo tezak, ne znam da li bih mogla da ga trpim na sebi. koliko je postojan?
nezvanova Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 uf, bas je jako, jako postojan :-) ja ga probala u parfimeriji, spricnula malo na zglob i gusio me i sledeceg dana... bez sve sale, mnogo je jak parfem, pravi zimski i nocni sto mi se svidja kad mi prija taj neki osnovni miris, a sto nije slucaj sa ovim. ali moguce da ce tebi biti ok, ovaj je kao madmazel na steroidima, a tebi se on svidja. a ja cu, s obzirom da ne mogu sebi priustiti byredo /probala la tulipe, odlican mmmmm.../ ostati verna narcisu rodriguezu. iako mi se svidja i armanijev zlatni Si i tom ford, uvek mi srce zaigra kad osetim narcisa. svidja mi se i sto svi njegovi parfemi imaju tu neku notu koja meni jako, jako prija, a koja je provucena kroz sve parfeme, pa nemas osecaj kad prestanes jedan da koristis, da si se rastao od omiljenog mirisa. samo je neki jaci, drugi malo slabiji, neki vise zimski a drugi prolecni. trenutno mi najvise prija L' absolu, u ljubicastoj flasici.
Valk Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dobro me podseti, nisam se odavno trackala mojim Narcisom R :) Dok dođe na red....
beta Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 armani si roze mi se mnogo dopada. moram da overim krismas sejl
morgana Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 nezvanova, hvala. meni je miris coco noira dobar, ali ako postoje indicije da gusi, nije za mene, osjetljiva sam. jeste tezak.
halloween Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Aqva Amara Bvlgari je najgori muški parfem koji sam pomirisala, odvratno, jeftin po svemu osim po ceni (puna cena 8600 50 ml). Nije ni čudo što je na sniženju 50% u Liliju.
Moća Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ovo neki Betmenov parfem? Da li negde ima da se kupi Kenzo Tokyo?
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ovo neki Betmenov parfem? Da li negde ima da se kupi Kenzo Tokyo? ima u tokiju
Tresko Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Help! Jesam fulao? Poklon dakako. Nisi. Fini i sofisticiran parfem. Svideće se sigurno.
wall Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Kao da mene opisuješ. ^_^ Da, lepo baš lepo prihvaćen. :)
Аврам Гојић Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Aqva Amara Bvlgari je najgori muški parfem koji sam pomirisala, odvratno, jeftin po svemu osim po ceni (puna cena 8600 50 ml). Nije ni čudo što je na sniženju 50% u Liliju. meni je on jako drag :( edit: a, ne, ne znam za ovu Amara vrstu, imao sam samo običan Aqva Edited January 13, 2016 by Аврам Гојић
Sestre Bronte Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Aqva Amara Bvlgari je najgori muški parfem koji sam pomirisala, odvratno, jeftin po svemu osim po ceni (puna cena 8600 50 ml). Nije ni čudo što je na sniženju 50% u Liliju. živo me zanima po čemu je to jeftin
halloween Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Previše je citrusni i to još mandarina. Nedovoljno je muški.
Recommended Posts