April 16, 201510 yr dajte predlog za neki lepi muski, ocu malo da se pederisem. Pa ako ćeš da se pederišeš, onda Kouros :P Ako hoćeš neki baš dobar, onda Paname-Keiko Mecheri. Ili klasika Kiton red.
April 16, 201510 yr dajte predlog za neki lepi muski, ocu malo da se pederisem.abercrombie & fitch fierceal nisam siguran da ima u tom tvom selu <_< Edited April 16, 201510 yr by kud u maglu Simoviću
April 16, 201510 yr fala svima, dosad imam ugl iskustvo sa pakoima rabanima, al teo bi kao nesto drugacije.
April 16, 201510 yr Ako hoćeš neki baš dobar, onda Paname-Keiko Mecheri. Ili klasika Kiton red. auu, thisguyknowshisshit. word. kad jednom budem uplatila loto, pa dobila, kupicu si ovo:
April 16, 201510 yr Guerlain, herba fresca. Vec trecu bocicu. Divan, osvezavajuci, biljkice neke i limun. Jedina mana mu je slaba postojanost. Takva je valjda cela aqua alegoria linija.
July 28, 20159 yr meni za svako doba aqua di gio, a sad mi gotiva i cavali a ako uzmogneš da nabaviš, nema ga svuda(u srbiji nigde) abercrombie & fitch fierce
October 4, 20159 yr Ove godine su razvalili sa ženskim mirisima. Lanvin Eclat de Fleurs je čista fantazija. Stigao mi pre neki dan, padam na dupe. Drugi koji je možda čak i bolji je Miu Miu. Mislim da je to prvi Miu Miu parfem za koji sam čula. Ja sam inače veliki fan Miučie Prade. Žena ima phd iz političkih nauka, velika je feministkinja i bila je članica italijanske komunističke partije. :DEto, dakle, narednih par godina ja ću da vrtim samo ovo: Ovde ne znam šta ima, ali oseća se nešto cvetno, da bi onda ozbio miris nekog drveta razvodnjenog u mošusu. Lanvin je nekako gili gili zbog kruške, a opet ima otmenost zbog sandalovine. Sada shvatam da ja volim da mirišem ko stolarska radnja u kojoj su poslagani buketi cveća.