burekdzija Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hall of shame:-Rallon-Pino Silvestre-Mum 21-VozdDezodoransi:-Malizia-Denim (bio sam ubedjen da se pravi tako sto se cede majice posle fizickog u Masinskoj srednjoj skoli pa se jos da i tapiru da prdne preko toga)-BrutVesele 90-te (narocito druga grupa). Ko je ovo preziveo ni pakao mu nece tesko pasti.
apotekarica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Top lista smradova;- D&G Light blue A mislila sam da sam jedina koja ne moze da smisli taj parfem. Sad sam se setila jos jednog, ovo nije za "hall of shame" vec za "little shop of horrors"
Valk Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A mislila sam da sam jedina koja ne moze da smisli taj parfem.I ja! Kome god kažem da mi se ne sviđa gleda me ko da sam pala s Marsa u fazonu ''Ma šta ti znaš, to je D&G! ''Takođe smrdljivac: jak je, konja bi ubio. + neki crveni iz ''Kašmir'' serije, užas jedan..
apotekarica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 I ja! Kome god kažem da mi se ne sviđa gleda me ko da sam pala s Marsa u fazonu ''Ma šta ti znaš, to je D&G! ''Kad se setim samo kako su se lokalne frajle, a.k.a. fine devojke, a.k.a. Sare Kej (moj naziv za doticnu drustvenu grupu) zazarile na Light Blue... nedugo zatim i na Moschino Chip&Chic, hm, kad bih se potrudila mogla bih da napravim poslednju mirisnu dekadu u bgd-u, pocevsi od:1997 - Kenzo Jungle (sad bih bacila peglu, a tad sam potrosila dve bocice i to slona, nikako tigra)...da bih, guglajuci sliku dosla do zastrasujuce informacije da je inkriminisani elephant, nije umro, vec vaskrsao:(mislim da necu nastaviti listu, ko zna sta ce sledece da iskoci )
Irresistible Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 I evo jos jednog clana kluba mrzitelja D&G Light blue!A usput da prilozim jos jedan masovnokorisceni parfem '90-ih!
morgana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 meni je d&g light blue sasvim ok za ljeto (a vi - nemate pojma)sto se tice moschina, ne znam da li je neko omirisao couture. parfem ne podnosim, ali je mlijeko za tijelo fenomenalno. mislim da cu ponovo da ga kupimapotekarice, fali ti cerutti 1881 (ili koja vec berba) na listi. i dinjasti issey miyake.
morgana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 I evo jos jednog clana kluba mrzitelja D&G Light blue!A usput da prilozim jos jedan masovnokorisceni parfem '90-ih! gabriela sabatini, amarige (givenchy) i sredstvo za pranje prozora koje je koristila cistacica u firmi u kojoj sam radila prije 2 g mirisu jako slicno. dobijem bronhitis u roku odmah.
apotekarica Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 meni je d&g light blue sasvim ok za ljeto (a vi - nemate pojma)sto se tice moschina, ne znam da li je neko omirisao couture. parfem ne podnosim, ali je mlijeko za tijelo fenomenalno. mislim da cu ponovo da ga kupimapotekarice, fali ti cerutti 1881 (ili koja vec berba) na listi. i dinjasti issey miyake.cek, cek koji je to Issey? (suncemupoljubim sad se setih da je i udova raznatovic imala SVOJ parfem )
morgana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 (edited) l'eau d'issey (suncemupoljubim sad se setih da je i udova raznatovic imala SVOJ parfem )i opisivala ga kao 'bas onako puderast i praskast' Edited November 4, 2007 by morgana
vindabona Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 (edited) Do sad celozivotno omiljeni ? de Lanc?me, uz alternativna resenja kao sto su Benettonovljev Cold, L' eau par Kenzo (muski ) i nedavno otkriven neki Benetton unisex bez imena i prezimena (bar ga ja ne vidih), u pitanju je providna kocka sa zelenom parfimisanom tecnoscu u sebi. Na "stinki" listu dodajem Pitralone i naslednike Ralone p.s. da nije neko moooozda negde nekad video zensku ediciju Safarija, pokusavam bezuspesno da ga uhitim vec godinama? Edited November 4, 2007 by vindabona
Idioteque Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kud god da krenem, njemu se vraćam ponovo...
Chivo D'Arbo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pitam se , pi tam se... Kako li su mirisali sadrzaji ovih bocica? Bude mi mastu... ^_^
korindjar Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jeeee. Svi koristite parfeme. Ja ih iz nekog razloga izbegavam. U stvari cak ne bi znao kako da izaberem jedan. Kada zaglavim sa nekim u parfimeriju nemam pojma kako da ocenim i pomognem pri kupovini. Prvo sto to kada se prsne na onaj deo de se seku vene je jako za nos, drugo sto sasvim drugacije mirise posle sat vremena, trece ne osecam preveliku razliku izmedju njih. Ono sto dobijam za poklon obicno prosledim daljeJedino sto nisam voleo su bili neki zenski parfemi koji su imali traumatican miris podruma. Cini mi se da je u pitanju bas pomenuti Poison.Da se pitam i aftersejvovi bi bili bez mirisa.
morgana Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jeeee. Svi koristite parfeme. Ja ih iz nekog razloga izbegavam. U stvari cak ne bi znao kako da izaberem jedan. Kada zaglavim sa nekim u parfimeriju nemam pojma kako da ocenim i pomognem pri kupovini. Prvo sto to kada se prsne na onaj deo de se seku vene je jako za nos, drugo sto sasvim drugacije mirise posle sat vremena, trece ne osecam preveliku razliku izmedju njih. Ono sto dobijam za poklon obicno prosledim daljeJedino sto nisam voleo su bili neki zenski parfemi koji su imali traumatican miris podruma. Cini mi se da je u pitanju bas pomenuti Poison.Da se pitam i aftersejvovi bi bili bez mirisa.ja imam problem sa parfemima, doduse ne tako ekstreman. od vecine se gusim, doslovno. ukljucujuci poison.
dig_chohano Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Baš htedoh da pitam koji su oni zagušljivci i plikavci koje pojedine žene koriste da bi dobile mirisne note naftalina, babe, bugarskog ratluka i plastičnog cveća?
Recommended Posts