Kampokei Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Vidim da ih ima raznih, nijedan se ne zove samo Abercrombie&Fitch. Ali, hvala, probacu svakako ako nadjem.
Tresko Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 pratim te dva preporucena, oba vocna, normalno ne volim takve, ali su zaista super seksi, pogotovo ovaj zenski Si - Armani. obratiti paznju crno Si na kutiji je drugi parfem, dobar, ali ne ovako izuzetan, koji na kutiji ima zlatno Si. drugi je muski Issey Miyake - Intense Edition, jedina mana je sto izgleda brzo vetri ili ga ovde vetar razbuca. Za muške evergreen i bez greške:
Valk Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Muvala sam se danas po Sefori i njušila one njihove ugrejane, užegle testere. Uži izbor: Narciso Rodriguez for Her (stalna patnja ali uvek iskrsne nešto preče) ili Givenchy Dahlia Divin (imam Dahlia Noir i to je 1 vrh) Or I'll just go crazy i kupim YSL Opium :)
Tresko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Muvala sam se danas po Sefori i njušila one njihove ugrejane, užegle testere. Uži izbor: Narciso Rodriguez for Her (stalna patnja ali uvek iskrsne nešto preče) ili Givenchy Dahlia Divin (imam Dahlia Noir i to je 1 vrh) Or I'll just go crazy i kupim YSL Opium :) Uzmi neki Tom Ford.
Valk Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Opet ti :D Oću, kad bar negde naletim na tester da vidim kakvi su.
Tresko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Opet ti :D Oću, kad bar negde naletim na tester da vidim kakvi su. Šta ću kad mi se svidja :D
Frau Gabrijela Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) uvek je pravo vreme da sebe obradujem parfemom, pa gledam vaša iskustva s on line prodavnicama. vidim da su iskustva razna s ovim vindaboninim. ja sam od ovih narucivala sto puta do sad i nikad nisam imala niti jednu primedbu. topla preporuka. olakšali su mi odluku da ne naručim kod njih jer nema ono što trenutno želim :). imate li, možda, neki novi pouzdan sajt? da li je neko naručivao od ovih ili ovih? vidim da su im cene skoro identične. zna li se šta o kvalitetu parfema koje prodaju? edit: dolaze u obzir i stranjski sajtovi ako se može platiti ppalom i ako su povoljni. Edited January 24, 2015 by Frau Gabrijela
nezvanova Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 mojave ghost od byreda je apsolutno savrsen parfem! samo je i papreno skup, te cu moci jedino da ga njuskam /u metropoliten parfimeriji, u zmaja od nocaja/, kad god naidjem u beograd.
roksi Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 (edited) + jos jedan fan, da se prijavim. njuskam ga (i merkam) otkad je stigao i na ovaj meridijan! izuzetan. (krajem prosle godine, u bgd-u, slucajno sam naletela na tu parfimeriju. au, koja uzivancija. no, papreno za masu stvari tamo je adekvatan opis;) Edited March 25, 2015 by roksi
Valk Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Kupila jednom neke Talika andrmolje za trepavice u Metropolitenu, otišlo pola supružnikovog bubrega za to zadovoljstvo.
Valk Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Napokon kupila čuveni Narciso Rodriguez for her i D&G pour femme. On je dosta intenzivan ali treba mi i takav neki u magacinu.
ToniAdams Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 dajte predlog za neki lepi muski, ocu malo da se pederisem.
nbg4ever Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Guerlain homme. Okrene te na geja, pa na strejt, pa opet na gej. Toliko je jak Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts