November 26, 201410 yr Vidim da ih ima raznih, nijedan se ne zove samo Abercrombie&Fitch. Ali, hvala, probacu svakako ako nadjem.
November 27, 201410 yr pratim te dva preporucena, oba vocna, normalno ne volim takve, ali su zaista super seksi, pogotovo ovaj zenski Si - Armani. obratiti paznju crno Si na kutiji je drugi parfem, dobar, ali ne ovako izuzetan, koji na kutiji ima zlatno Si. drugi je muski Issey Miyake - Intense Edition, jedina mana je sto izgleda brzo vetri ili ga ovde vetar razbuca. Za muške evergreen i bez greške:
January 6, 201510 yr Muvala sam se danas po Sefori i njušila one njihove ugrejane, užegle testere. Uži izbor: Narciso Rodriguez for Her (stalna patnja ali uvek iskrsne nešto preče) ili Givenchy Dahlia Divin (imam Dahlia Noir i to je 1 vrh) Or I'll just go crazy i kupim YSL Opium :)
January 7, 201510 yr Muvala sam se danas po Sefori i njušila one njihove ugrejane, užegle testere. Uži izbor: Narciso Rodriguez for Her (stalna patnja ali uvek iskrsne nešto preče) ili Givenchy Dahlia Divin (imam Dahlia Noir i to je 1 vrh) Or I'll just go crazy i kupim YSL Opium :) Uzmi neki Tom Ford.
January 7, 201510 yr Opet ti :D Oću, kad bar negde naletim na tester da vidim kakvi su. Šta ću kad mi se svidja :D
January 24, 201510 yr uvek je pravo vreme da sebe obradujem parfemom, pa gledam vaša iskustva s on line prodavnicama. vidim da su iskustva razna s ovim vindaboninim. ja sam od ovih narucivala sto puta do sad i nikad nisam imala niti jednu primedbu. topla preporuka. olakšali su mi odluku da ne naručim kod njih jer nema ono što trenutno želim :). imate li, možda, neki novi pouzdan sajt? da li je neko naručivao od ovih ili ovih? vidim da su im cene skoro identične. zna li se šta o kvalitetu parfema koje prodaju? edit: dolaze u obzir i stranjski sajtovi ako se može platiti ppalom i ako su povoljni. Edited January 24, 201510 yr by Frau Gabrijela
March 23, 201510 yr mojave ghost od byreda je apsolutno savrsen parfem! samo je i papreno skup, te cu moci jedino da ga njuskam /u metropoliten parfimeriji, u zmaja od nocaja/, kad god naidjem u beograd.
March 25, 201510 yr + jos jedan fan, da se prijavim. njuskam ga (i merkam) otkad je stigao i na ovaj meridijan! izuzetan. (krajem prosle godine, u bgd-u, slucajno sam naletela na tu parfimeriju. au, koja uzivancija. no, papreno za masu stvari tamo je adekvatan opis;) Edited March 25, 201510 yr by roksi
March 25, 201510 yr Kupila jednom neke Talika andrmolje za trepavice u Metropolitenu, otišlo pola supružnikovog bubrega za to zadovoljstvo.
April 15, 201510 yr Napokon kupila čuveni Narciso Rodriguez for her i D&G pour femme. On je dosta intenzivan ali treba mi i takav neki u magacinu.
April 15, 201510 yr Guerlain homme. Okrene te na geja, pa na strejt, pa opet na gej. Toliko je jak Sent from my Nexus 4 using Tapatalk