Jump to content

Parfemi

Featured Replies

Imala sam priliku da poslednjih par dana njušim i isprobam punooo parfema... Ali me je Tom Ford Black Orchid oborio sa nogu. Prvi utisak nije puno obećavao, ali posle nekih pola sata, kad se razvio pun miris.... Auuu :-) I'm in love! I posle 6 sati šetnje se i dalje oseti na koži. Da li ima on negde da se pazari u Srbiji pošto vidim da ga nema u grčkim free shopovima?

• Replies 1.5k
  • Views 236.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

uđem juče u lili da se opskrbim papirnim maramicama, u prolazu razgledam parfeme i vidim neki, zove se sun. a lepa flašica, više liči na kremu za sunčanje. setim se krejmera i ideje za parfem, plaža  

Posted Images

On 19. 9. 2014. at 18:27, pufikaflafi said:

Imala sam priliku da poslednjih par dana njušim i isprobam punooo parfema... Ali me je Tom Ford Black Orchid oborio sa nogu. Prvi utisak nije puno obećavao, ali posle nekih pola sata, kad se razvio pun miris.... Auuu :-) I'm in love! I posle 6 sati šetnje se i dalje oseti na koži. Da li ima on negde da se pazari u Srbiji pošto vidim da ga nema u grčkim free shopovima?

http://parfemizatebe.com/Tom-Ford-zenski-117.html 

Hvala Vindabona! :-)

• 2 months later...
  On 19. 9. 2014. at 18:27, pufikaflafi said:

+ sve isto kao i pufikaflafi .... crna orhideja toma forda je sjajan parfem! istina, meni se pored njega svideo i najnoviji ''narciso'' parfem u beloj bocici... na mukama sam koji da odaberem /narcosov her sam koristila vec 6-7 godina ali mu otkazujem vernost jer se ili on promenio, ili je moje culo zasiceno njime i vise mi ne mirise kao pre... a za kupovinu jednog od ova dva moram pozuriti jer su oba onako bas pravi zimski parfemi, vec na prolece ce mi biti ''teski'' za nosenje /tj, vise mojoj okolini - a znam da i meni neki mirisi smetaju i smatram ih neadekvatnim u nekim prilikama il godisnjim dobima, pa ne bih da drugima radim ono sto ni sama ne podnosim/

pratim te :fantom:

dva preporucena, oba vocna, normalno ne volim takve, ali su zaista super seksi, pogotovo ovaj zenski Si - Armani.

obratiti paznju crno Si na kutiji je drugi parfem, dobar, ali ne ovako izuzetan, koji na kutiji ima zlatno Si.

EDPINT30ML-20CMJN_16038.JPGEDPINT30ML-20CMJN_16038.JPGnd.25947.jpg

drugi je muski Issey Miyake - Intense Edition, jedina mana je sto izgleda brzo vetri ili ga ovde vetar razbuca.

0102IMI-L-Eau-D-Issey-Pour-Homme-Intense

On 26. 11. 2014. at 17:24, Lancia said:

drugi je muski Issey Miyake - Intense Edition, jedina mana je sto izgleda brzo vetri ili ga ovde vetar razbuca.

0102IMI-L-Eau-D-Issey-Pour-Homme-Intense

saće ti pojedine drugarice reći da si šaban

isej rula

On 26. 11. 2014. at 19:30, kud u maglu Simoviću said:

saće ti pojedine drugarice reći da si šaban

isej rula

1594532-24.jpg

znaci tako, Ordi :fantom: ?

cuca je kjut

Dva puta sam narucivala preko 'Parfemi za tebe'. Jednom Kelly Hermes, drugi put Issey Myake scent. I oba puta nisu valjali. Postojanost nula, samo trenutno ista nota kao originali, a onda sve izvetri i ostaje neka tupa ravna aroma dezodoransa. Citala sam i pozitivne komentare, ali ja definitivno ne bih vise nikada od tih nasih domacih online prodavaca narucivala

Moj novi fav je CK Reveal. Nisam ga još kupila, ali hoću. U sebi ima bibera i soli. Parfem za zavođenje, po mojoj proceni.

On 26. 11. 2014. at 19:40, Lancia said:

znaci tako, Ordi :fantom: ?

dobro de, ja ima istetoviram lancia, šta se odma duriš?

On 26. 11. 2014. at 20:10, ordi said:

dobro de, ja ima istetoviram lancia, šta se odma duriš?

to je tek sabanski :fantom:

Od muskih preporuka Paul Smith Optimistic. Samo nikad ne kupujem iste parfeme dva puta uzastopno, sad valja u testiranje.

edit: uzmite vi sa rezervom ovu preporuku. Sad naleteh na reviews, unistise ga. Meh...

Edited by Kampokei

On 26. 11. 2014. at 21:43, Kampokei said:

Od muskih preporuka Paul Smith Optimistic. Samo nikad ne kupujem iste parfeme dva puta uzastopno, sad valja u testiranje.

ako uspeš da nadješ, abercrombie & fitch