sailorman Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) Ništa ne kontam, valjda sam ja zeka a ti pekar? :) U svakom slučaju, I always appreciate good intentions. I očigledno nešto sa mojim čulom mirisa nije u redu, čim mi se sviđaju samo dva iz grupe. Al šta ću.Inače, ne mogu da prestanem da mirišem Parižanku, potpuno sam opčinjena! Edited May 4, 2013 by sailorman
gagorder Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ništa ne kontam, valjda sam ja zeka a ti pekar? :) ma ja sam zeka. ok, nije bas idealno poklapanje.dok sam citala spisak, mislila sam se kako ne volim ni lempicku, ni poison, ni angel ...al' kao "saljem te" u parfimeriju
sailorman Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) ma ja sam zeka. ok, nije bas idealno poklapanje.dok sam citala spisak, mislila sam se kako ne volim ni lempicku, ni poison, ni angel ...al' kao "saljem te" u parfimerijuAaaa, sad kapiram. Edited May 4, 2013 by sailorman
Valk Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ja od tih imam i volim samo Lempičku. Mada ga baš nešto retko stavljam lately..
MayDay Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ovaj novi YSL Manifesto što reklamira Džesika Častein je kao neki šampon za kosu. Tako miriše. Bzvz.Sent from my iPhone using Tapatalk
Mala_ptica Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ja od tih imam i volim samo Lempičku. Mada ga baš nešto retko stavljam lately..Meni je Lempicka mnogo slatka, vise mi je onako za ponekad nego za svaki dan.
Valk Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Danas ponukana atraktivnom bočicom koja je sva crno-zlatna i "opasna" pomirišem LejdiGagin "Fame". Užas!Zagušljivo cveće meets kisele bombone, nije čak ni za klinke.
Valk Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 joj u kakvu sam parfimeriju upala u Firenci, muž me gvozdenom kukom izvlačio napolje :cry:odlepila sam za jednim Narciso Rodrigez parfemom i za Burberry Body ali NE ZNAM KOJI SU TAČNO BILI jer sam pomirisala 500 bočica!NR je bila roze bočica ali ne ona bleđa već intenzivnija a Body sam njušila i beli i roze ali ne znam koji mi se tačno svideo! moram do Sephore na kontrolni test (naravno, neću tamo i da ih kupim, mwahah)
sailorman Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) Juče sam njuškala parfeme na aerodromu i naletela, sasvim slučajno (ah, kako to obično biva), na parfem mog života!Chloe RosesNe bih nikad rekla da ću ovoliko odlepiti na ruže. Sad jedva čekam da potrošim Parisienne. Edited September 1, 2013 by sailorman
sailorman Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) koji?Slučajno sam kliknula "Post" pre nego što sam završila pisanje. Editovala sam. Edited September 1, 2013 by sailorman
morgana Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 kakav je chloe spram ysl paris, koji je isto ruza?
sailorman Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) Meni se YSL Paris ne dopada, sladunjav mi je, ako se dobro sećam. Ne umem da opisujem parfeme kao žene na tim specijalizovanim forumima (gornja nota, donja nota, i to), ali Chloe od ruže je 1 poezija, kao Londonska bašta u proleće, a ti sediš zavaljena u nešto udobno i gledaš u oblake. I slušaš Pulp. Edited September 1, 2013 by sailorman
morgana Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 samo da znas, zbog ovog 'i slusas pulp' idem odmah sutra da ga potrazim :)
Recommended Posts