Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Ja mislio Lancija dosao da se pohvali kako lepo mirise :(

Posted

kupicu ti ovaj narciso za muzjake, pa kad se namirises, da te podseca na mene.

Posted

A ja cu tebi kupiti jednu gurmansku pljeskavicu sa puno luka, da te podseca na mene.

• 2 weeks later...
Posted

Najnoviji neprijatelj mog čula mirisa. :puke:Versense%20by%20Versace.jpgDrugarica ga koristi, sad je bila kod mene, moram da provetrim, a ladno mi je.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Može i na selebriti bljak.Gadnoizgledajući Bred Pit antireklama za Šanel 5.chanel-no5-brad-pitt-11.jpg

Edited by halloween
Posted
Može i na selebriti bljak.Gadnoizgledajući Bred Pit antireklama za Šanel 5.
moram da priznam da ni meni tuzni bred redford pit ne chini povijesni parfem primamljivijim. ali je ideja na mestu, jednom ce mi se neko svidjet, pa cu kupiti ^_^
  • 1 month later...
Posted
chloe-eau-de-parfum1.jpgDvoumila se izmedju ovog i Prada Candy, ali this one suits me better.
Posted
chanel-no5-brad-pitt-11.jpg
Jedino ako je Buffalo Bill koristio Chanel.
Posted
chloe-eau-de-parfum1.jpg
ja ga dobila, pomirisala i slozila facu, jer uopste nije moj tip parfema i nikad ga ne bih odabralai od tad ga stavljam redovno! ^_^
Posted

I ja ga mnogo volim. Ne znam da li sam napomenula, ali nemoj da se neko zeznuo da kupuje Love varijantu. Jedine osobe koje su mi rekle da im se svidja su neke žene kojima je Džulijen Mur vrhunska lepota sveta. Kako ono neko reče, žena podloga za šminku. :D

Posted
Dvoumila se izmedju ovog i Prada Candy, ali this one suits me better.
Meni je bio ok, postojan je prilično...ali kad ga namirišem kod svake druge prolaznice (kao i 1 Million kod svakog drugog prolaznika) nemam želju da ga kupim :)