Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

pa nemoj da ga pijes, on je vise za prskanje

Posted

Čitam na ovom topiku, pa se zbunim svakih 20 sec- koji se đavo vasudeva raspisao na parfemima i kako da to ranije nisam uočila.

• 2 weeks later...
Posted
lalique%20013.JPGKupila. Od Lalikovih ipak najbolji.Možda na momente "nemojte da se zajebavate sa mnom" preozblljan i zahtevan, ali u stvari 100 priča govori. Ionako nisam više mlada dama. Da moram da se odlučim za samo jedan parfem, to bi bio ovaj.
  • 1 month later...
Posted

pred neki izlazak pre par večeri pozajmila od sestre gucci-jev guilty. začudo lepo mi stajao parfem, zanimljiv miris, dobar zimski.naravno, neću ga kupiti nikad. jedan je allure.

• 2 weeks later...
Posted
Dolce-Gabbana-The-One-Sport2jpg.jpgdobar, jeboga! Sad mi drago sto imam a nisam teo...
Posted
dobar, jeboga! Sad mi drago sto imam a nisam teo...
Nadam se da ti je jasno da je koriscenje ovog parfema na jedan korak od redovnih odlazaka u teretanu i nosenja uskih majica sa slovima D&G od cirkona.
Posted

Nije. To sam ja mislio ali nije. Potpuno sam ostao car i legenda sa ovim. Nije sporcki, nemaju pojma kreatori. Peder jesam, to stoji.

Posted

Opiši mirisne note, leba ti.

Posted

garant mislis da ne umem!Paj sad:Svež i čist miris lakih, energičnih gornjih nota koje prati nepogrešivo mediteranska aroma ruzmarina, svežina vode i slanoća mora.Srednje note sadrže sekvoju pojačanu energijom kardamoma. Pačuli i mošus prirodno upotpunjuju donje note mirisa.

Posted
garant mislis da ne umem!Paj sad:Svež i čist miris lakih, energičnih gornjih nota koje prati nepogrešivo mediteranska aroma ruzmarina, svežina vode i slanoća mora.Srednje note sadrže sekvoju pojačanu energijom kardamoma. Pačuli i mošus prirodno upotpunjuju donje note mirisa.
gornje i donje note buhahahahaharealno osim sto nemas pojma jos i mirises na fegeta iz svlacionice za pilates.idi jashi loptu...