Valk Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nalikujete na tri glupana koji cekaju cetvrtogaWell, you came, didn't you? :D
dranata Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 DObih za rođendan. Prijatan, osvežavajući., ali nije mnogo postojan. Brzo mu prođe miris.
Lancia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 karamba, ovo je tako seksi. pravi delikates. jos je i roze.
MayDay Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 helloooo!! pa sta ja pricam sve ove godine..+roze parfem nije omanuo nikad, da ja znam.inace, ja drljam, pazi sad, novi trezor. midnight rose! iako je ljubicast.malo kisi kao recimo ysl parisienne, ali samo malo. ostatak je onaj mekani, punacki miris kao trezor.
Valk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 malo kisi kao recimo ysl parisienne, ali samo malo. ostatak je onaj mekani, punacki miris kao trezor.Uh, ja probala Parisienne tester, meni se svideo i nije mi bio kiselkast već slatkast ali ne onako otužno sladunjav već nekako eatable. Sad si me zbunila, moraću opet da ga overim pre nego što ga kupim.Druga opcija mi je Very Irresistible, njega provereno gotivim.
Lancia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 e, samo da vam preporucim ovo cudo, zenski parfem al' mislim da cu i ja da ga kradem.magicno mirise, ne bi mu charlotte gainsbourg davala imidz tek tako.
ToniAdams Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mislim da cu i ja da ga kradem.sto li me ovo acudi?
sailorman Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 +roze parfem nije omanuo nikad, da ja znam.+ milion, a to vazi i za one boje pudera.Elem; moja nova ljubavMislim da sam vec kacila, ali ne ovde nego valjda na Love. Moje pitanje je sledece: da li ima negde u Srbiji da se kupe VW parfemi?
Lancia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 sto li me ovo acudi?a sto ti mene ne volis?¿Moje pitanje je sledece: da li ima negde u Srbiji da se kupe VW parfemi?ima na svakoj pumpi, valjda.
ToniAdams Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) a sto ti mene ne volis?¿ Edited January 3, 2012 by ToniAdams
Mp40 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dobijo na poklon. Nikad ovaj ne bih kupio sam sebi ali... sto mi dobro stoji!!!
gospa buba Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 deco, koji zenski parfem za mlado cheljade, u srednjim tinejdzerskim godinama. ne preko 4k dindzi, dakako, poshto imam i jedan drushtveni issue vezan za tu priliku, da ne bude skandal skup, ili da se, josh gore, to primeti... neki srednji put mi treba, al da je bash lep.
Mp40 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 cestiti (e)fendi(ja)... onaj jajasti sa plavim grlicem...Fantasia se zove...
Valk Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Bilo koju Ninu Ricci. To su ti one jabukice.Ja naručila njenu Snow Princess, nemam pojma kako miriše ali kažu na kolače :)
Recommended Posts