Eleniko Posted Sunday at 15:04 Posted Sunday at 15:04 mimoišao sam se na stepeništu zgrade sa sredovečnom ženom koja je na sebi imala opium šta da vam kažem, još prebrojavam koliko mi je funkcionalnih alveola ostalo u plućima 6
Svemir Zeka Posted Monday at 02:25 Posted Monday at 02:25 11 hours ago, Eleniko said: mimoišao sam se na stepeništu zgrade sa sredovečnom ženom koja je na sebi imala opium šta da vam kažem, još prebrojavam koliko mi je funkcionalnih alveola ostalo u plućima Jesi siguran da je bila živa?
Shan Jan Posted Monday at 03:12 Posted Monday at 03:12 Najbolji opis koji sam cuo za Encre Noire je da mirises posle njega na les Ali jes zanimljiv, moracu da isprobam razne varijante i pazarim neki i za sebe.
fillex Posted Monday at 07:56 Posted Monday at 07:56 Od Encre Noire familije, original je možda najizazovniji za nošenje. Sport je meni jako nosiv drvenasto/zelen/svež parfem za proleće i leto (mada ih ga preskočio za dane kad je 40 stepeni), a A l'Extreme je omekšan slađim notama u bazi pa je manje konfrontirajuć i nosiviji. Ako hoćeš nešto za šta mnogi kažu da je kao leš, probaj da nabaviš Geoffrey Beene Grey Flannel. Dominira list ljubičice, suv kao barut i zelen - meni zapravo lep na proleće, zimi ta suvoća mnogo dođe do izražaja. Na mnogo načina preteča i inspiracija za Fahrenheit. 1
Popular Post bags Posted Monday at 08:04 Popular Post Posted Monday at 08:04 18 hours ago, napadaj said: Mancera je sjajna. Devojci sam kupio Saharian Wind, redovno je pitaju koji je to parfem, a pošto je unisex mogu i ja da ga nosim i meni se isto to dešava. Spoiler /s 11
Recommended Posts