Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

mimoišao sam se na stepeništu zgrade sa sredovečnom ženom koja je na sebi imala opium

šta da vam kažem, još prebrojavam koliko mi je funkcionalnih alveola ostalo u plućima

• Haha 6
Posted
11 hours ago, Eleniko said:

mimoišao sam se na stepeništu zgrade sa sredovečnom ženom koja je na sebi imala opium

šta da vam kažem, još prebrojavam koliko mi je funkcionalnih alveola ostalo u plućima

Jesi siguran da je bila živa?

Posted

Najbolji opis koji sam cuo za Encre Noire je da mirises posle njega na les :lolol:

Ali jes zanimljiv, moracu da isprobam razne varijante i pazarim neki i za sebe. 

Posted

Od Encre Noire familije, original je možda najizazovniji za nošenje. Sport je meni jako nosiv drvenasto/zelen/svež parfem za proleće i leto (mada ih ga preskočio za dane kad je 40 stepeni), a A l'Extreme je omekšan slađim notama u bazi pa je manje konfrontirajuć i nosiviji.

Ako hoćeš nešto za šta mnogi kažu da je kao leš, probaj da nabaviš Geoffrey Beene Grey Flannel. Dominira list ljubičice, suv kao barut i zelen - meni zapravo lep na proleće, zimi ta suvoća mnogo dođe do izražaja. Na mnogo načina preteča i inspiracija za Fahrenheit.

• Hvala 1