Jump to content

Panduracija u Srbalja

Featured Replies

http://www.youtube.com/watch?v=KGbjIFVlReI&feature=shareZapravo, privedeno je puno vise ljudi.Mozda se moze reci da se nasa policija samo solidarisala danas sa policijom u Spaniji i Italiji, verovatno i u Grckoj.
?

ovaj covek ne sme da nastavi da radi ovaj posao, siguran sam da razvaljuje glave ljudima kada kamere ne snimaju. nemam reci...

U MARICU, SVE U MARICU!PS: Znam, izvor...

Edited by zorglub

Zapravo, privedeno je puno vise ljudi.Mozda se moze reci da se nasa policija samo solidarisala danas sa policijom u Spaniji i Italiji, verovatno i u Grckoj.

Ovde nešto opasno smrdi. Ovakve stvari se ne dešavaju tek tako. Izbacuju vatrogasca (pripadnika MUP-a) i pri tom su spremni da idu ovako daleko.Ubeđen sam da je tu neko dobio i poprilično love. Bilo bi baš lepo da sve ispliva. Onaj majmun ne sme ostati u policiji, ali ne bi smelo da se zaustavi na tome. Potrebno je ispitati i motivaciju za ovakav postupak. Postoje dve mogućnosti. Ili je neko sa srednjeg nivoa primio mito, ili je neki krupni glavonja pogurao sve. Ovo prvo definitivno povlači krivičnu odgovornost, a ovo drugo valjanje u katranu, a verovatno ima elemenata i za krivičnu odgovornost.P.S.Ko su ovi majmuni s Bloga?Ovaj predatorz izgleda i lično zainteresovan. Mada, moguće je i da prosto stavi ruku u gaće kad vidi policiju u akciji.

Edited by duma

Klonim se ovakvih poređenja, i nemojte ga ni sad shvatiti preozbiljno, ali prva stvar koja mi je pala na pamet bila je - ovi ljudi bi tako sve do Aušvica branili red i poredak. Samo da ne zavlada anarhija. Zakon se mora poštovati. Samo su izvršavali naređenja.
a zasto da se klonis? sila se voli bezuslovno, bilo da hapse ljude zbog toga sto su odgovarali policajcima, bilo da teraju u vozove za istok. to je isti mehanizam.molim malo vise mizantropije, ne zivimo u teletabi lendu nego na kontinentu na kome mnogi cuvar konclogora jos uvek mirno okopava svoju basticu i gaji zeceve, koliko moze.

epilogcollapse.gif14. 11. 2012. Породица Матић смештена у МУП-ов објекат на Бежанијској коси

Број: 362/1214. новембар 2012. годинеПо налогу председника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Ивице Дачића породица ватрогасца Зорана Матића, која је данас исељена из стана у Вишњићевој улици на Дорћолу, смештена је вечерас у МУП-ов објекат на Бежанијској коси.

Milosave, Milosave, usta ti se iserem.

nista ovaj pandur nije drugaciji od ostalih bahatih drzavnih i javnoresorskih sluzbenika. isti teror sprovodi i svaka salterska budaletina, ili bilo koje drugo bahato govno zaposleno od strane drzave. sad, da l' te ovaj tuce i hapsi, ili te u raznim katastrima, opstinama, javnim preduzecima maltretiraju ili vredjaju i ponizavaju, samo su nijanse u pitanju. splacina od drzave je sastavljena od raznih sitnih splacina, kao sto je ovaj kromanjonac.

Realno. Isto je kada te maltretira brkata šalteruša i kad neki mandril potegne pištolj na tebe.

ne budali.svako te u svom domenu drka do besvesti, i na to sam mislio. sve u svemu, svi se izivljavaju.pricamo o pravu, koje valjda dolaskom u drzavnu sluzbu, svako govno sebi izgleda samostalno dodeli, pa se po njemu ponasa u bogazajaja fazonu.

Edited by garoviks

ne budali.svako te u svom domenu drka do besvesti, i na to sam mislio. sve u svemu, svi se izivljavaju.pricamo o pravu, koje valjda dolaskom u drzavnu sluzbu, svako govno sebi izgleda samostalno dodeli, pa se po njemu ponasa u bogazajaja fazonu.
Ti baš i nisi najbistriji? Priča se o odgovornosti policajca koji je, bez razloga, uhapsio ženu, pred njenom ćerkom od 10-ak godina. Ne misliš li da je malo bljutavo da to razvodnjavaš poređenjem mandrila u uniformi sa nekim tamo nadrkanim državnim službenikom?