Aće Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Policija će snimati učesnike koncertaBEOGRAD, 25. novembra (Tanjug) - Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je da će snimati i fotografisati sve učesnike koncerta pevača Dina Merlina koji će večeras u "Beogradskoj areni" održati prvi od tri zakazana nastupa.U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike ovih događaja, navodi se u saopštenju.dzaba. na ovom koncertu svakako nece biti riba koje flashuju sisama.
Кристофер Лумумбо Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Priznaj da si kupio kartu pa ti je sad frka da odes.nijesam, mada sam fasciniran da je covek prodao tri arene. mislio sam da je on totalno nebitan lik.
foton_u_mirovanju Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 'De nebitan, Merlinova diskografija je OST srcobola kod generacija rođenih u srednjim i kasnim osamdesetim.
fonTelefon Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 nijesam, mada sam fasciniran da je covek prodao tri arene. mislio sam da je on totalno nebitan lik.jbg ne mogu zene da vole samo pankere i hipstere.
kapetanm Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) Stvarno, koji je profil njegovih ljubimaca™ ?I čemu toliki žar kod nas i omamljenost dolaskom tog lika? Po štampi čitam Dino jeo u Skadarliji, Dino rekao da je zadovoljan, Dino kakio, Dino šorao, itd. Neverovatna fascinacija jednim od serije izbljuvaka iznedrene osamdesetih vrste Merlina, Valentinoa, Harimataharimataja,itd u Sarajevu, šeheru sevdaha. Edited November 25, 2011 by kapetanm
SNARC Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ortak koji je devedesetih dosao iz Saraj'va,usput pljujuci i zelene i Mladicevu vojsku,uredno sa zenom i kumovima otisao na koncert veceras. Ne kapiram..valjda je Dervis ruznija verzija Zdravka Colica.
Аврам Гојић Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 mrs u Kinu pa tamo korumpirajte nema toga u nas sokak.Kineskinja pokušala da podmiti policajcaSMEDEREVO, 28. novembra 2011. (Beta) -Policija u Smederevu saopštila je da su putnici kombija na putu Smederevo-Kovin, među kojima je bila jedna državljanka Kine, pokušali da s 1.000 dinara podmite policajca.Kada je kombi s leskovačkom registracijom zaustavljen u rutinskoj kontroli i policajac od vozača zatražio dokumenta, on mu je dao vozačku dozvolu s 500 dinara.Pošto je policajac upozorio vozača da novac uzme nazad, iz vozila je izašla državljanka Kine s prijavljenim boravištem u Leskovcu, koja je pokušala da policajcu stavi u džep službene vetrovke 1.000 dinara, da ih ne bi kontrolisao.Zamenik Osnovnog javnog tužioca će protiv osumnjičenih podneti prijavu za krivično delo davanja mita.
kud_genijalci Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Лажни службеници Интерпола . pri'apšeni.Narod još nije sazreo, jer - iako neprestano širi i prežvakava neukusne viceve o pandurima - misli da je pandurski 'lebac u inostranstvu slađi. Ipak, vest pokazuje da su ankete o anievropskom raspoloženju verovatno naručene.
darling Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 POLICIJSKA TORTURA U SRBOBRANU Greškom uhapšen: Ništa ti neće biti od malo batina
zorglub Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Biće - ko radi taj i greši, ukoliko ikoga zabole iz MUP-a da kaže bilo šta povodom ovoga.
casperbgd Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ne znam da li se negde govori vec o tome, ali morao bih ovde da izrazim gadjenje prema ovima u plavom koji stoje i strajkuju na istom onom mestu sa kojeg su rasterivali radnike, seljake, invalide i sve ostale koji su tu strajkovali.
Аврам Гојић Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 (edited) Ne znam da li se negde govori vec o tome, ali morao bih ovde da izrazim gadjenje prema ovima u plavom koji stoje i strajkuju na istom onom mestu sa kojeg su rasterivali radnike, seljake, invalide i sve ostale koji su tu strajkovali.kod mene je posredi otvorena mrznja, tj zelim im da uginu urlajuci od bolova Edited December 26, 2011 by Marko M. Dabovic
yolo Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 oborio sam rekord, usao u kola u 17.06 kod arene na nbgd, stigao na vracar u 18.30. preko banjice, vozdovca, medaka, krsta.... nisam isao peske nego kolima
casperbgd Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Pretpostavljam da su beogradski plavci oborili rekord drzanja Nemanjine pod totalnom blokadom. Sto im je verovatno drugi oboren rekord, nakon onog u vezi korupcije.
Recommended Posts