Hippie Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ma.... ćuti.......... odo da [pre]spavam [ovo]... mozda do jutra zaboravim........ i sve opet bude po starom
Indy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ma.... ćuti.......... odo da [pre]spavam [ovo]... mozda do jutra zaboravim........ i sve opet bude po staromLako je tebi, ti ćeš sad da spavaš. Ja ceo dan moram da mislim na jednu duplu svadbu u septembru u Beogradu, na kojoj će svirati The Singing Loins, gde čak mogu i džabe da uđem (to je posebno privlačno, ehehe), a ipak tamo neću moći da bidnem. :(
bad music for bad people Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Lako je tebi, ti ćeš sad da spavaš. Ja ceo dan moram da mislim na jednu duplu svadbu u septembru u Beogradu, na kojoj će svirati The Singing Loins, gde čak mogu i džabe da uđem (to je posebno privlačno, ehehe), a ipak tamo neću moći da bidnem. :(pa kad si 1 saša lošić :P p.s. biće da su ja da se ženim 2x samo da ispunim to dbl venčanje-obećanje. vidiš da se kirić prepao.
Hippie Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 bad, zenis se?? auu.. zasto ja ovake vesti uvek poslednja saznam.... el moze ovde da se cestita 1 bad kralju ? :)
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Moj odnos prema mojoj otadzbini se menja... na bolje.Dinamichna zemlja Srbija! Ljudi nikad zadovoljni - ali neka, to ih/nas tera da uvek idemo dalje i da trazimo vise!Promene su vidljive i lepo ih je videti.Za one koji su daleko i za vas koji ste tamo blizu evo kako sam ja videla prigradska naselja i Beograd pocetkom juna:moj mali fotopis:sa aerodroma na ruchak:pogled na lepe fasade oko Knez Mihajlove:i Kneza Milosa:i malo manje lepe rushevine koje polako zarastaju u korov:i da se podsetimo studentskih dana - zgrada Rektorata (fasada se krnji ali na 38stepeni celzijusa vec krajem maja nije ni cudo:
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Novi Beograd i *stari* Novi Beograd:lepe, nove zgrade:nove prodavnice:cene goriva:Kalemegdan:i guzva, guzva, guzva:
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Da li znate da Skupstina Grada na Trgu Nikole Pasica ima ovako lep vitraz:koga mozete da vidite, ako kao pravi dobri odbornici ostavite svoje oruzje ispred vrata :)
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A sad malo mi iz prigradskih naselja :DKad predjete Savu kod Dobanovaca:i krenete odlicnom obilaznicom od Surcina prema Umci:Eto vas na skretanju za Malu Mostanicu (primetiti: put popravljen, gradi se lepa stanica za autobuse, nema plastichnih kesa, flasa i papira pored puta)Put i oko puta se redovno cisti i popravlja, trava kosi i djubre odnosi :)Obrenovac obnavlja svoj Dom Zdravlja:Najstarija osnovna skola u Obrenovcu - Jovan Popovic (iz 19-og veka, dobro se drzi :)
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Moje malo selo pravi obdanishte!Nasa lokalna CigaMala, rodno mesto virtuoza Aleksandra Ace Shishica se opasno sredila:Dvorista su sve sredjenija i sve je vise cveca. Nekada se pored puta prodavao benzin na kantice, sada CVECE! Rasad, saksije za balkon, sadnice za dvoriste!Dvorishta u Zvechkoj imaju najlepse ruze:Seoska idila na 40-ak kilometara od kruga dvojke :) lepota:
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 (edited) A u Banatu (Vojvodini) svaki zalazak sunca je slika:ali da pochnemo redom - prvo supa :)pa obilazak lepe bachke/bantaske kuce:trska na krovu - najbolji EC:i dugacki hodnici:i veranda:Bilo mi je divno. Vracam se brzo. Edited June 24, 2008 by msmodesty
jms_uk Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Eto vas na skretanju za Malu Mostanicu (primetiti: put popravljen, gradi se lepa stanica za autobuse, nema plastichnih kesa, flasa i papira pored puta)Duboko? :)Sjajna reportaza/putpos, msm :)
msmodesty Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Duboko? :)Sjajna reportaza/putpos, msm :)hvala Duboko, nego :)divan pogled na Savu koju ne pamtim ovako cistu i bistro zelenu:
jms_uk Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bas lepo izgleda :)Moj tata se pre par meseci preselio posle 60 godina zivota na Vracaru u Mislodjin [tu u komsiluku]. Postao je prvi put u zivotu kucevlasnik i zemljoposednik :) Kaze da nije lose, mada videcemo kako ce biti tokom zime.
расејан Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hvala Duboko, nego :)Е одавно нисам видео овако добре слике из тог краја - а давно нисам ни навраћао, има бар двадесетак година.Ал' посебно да похвалим ухваћену атмосферу гонка... права банатска ладовина (итал. la dovina ).
Recommended Posts