ion Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Fakat je bezbednije, na papiru.Sve deluje logično, i sigurnije kočenje, i uz/nizbrdice, i manje zanošenje, ali rezultat će biti isti kao što je i uvođenje obaveznog vezivanja pojaseva pokazalo da je procenat izgubljanih života ostao nepromenjen. Ništa oni nisu "sačuvali".Tako će i ovo čudo da za neki promil (ako i toliko) umanji broj bezveznih čukanja, a majmuni sa besnim makinama, koji naravno imaju para za koliko i kakvih god hoćeš guma, će uz moto "Ja vozim dobar auto, a ne krša, mogu i treba da jurim, jer sam dobar vozač" i po snegu da voze bahato i rizično po sve.
yolo Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 njalker u svom genijalnom listingu zemalja gde zimske gume nisu mandatory previdja samo jednu informaciju. u slucaju nesrece u kojoj ste vi krivi zato sto niste imali ne-mandatory gume, vase osiguravajuce drustvo vas nece pokriti. iz svog dzepa placas svu stetu koju napravis. prosto, jednostavno i idealno za sve kurcitelje ovog sveta.
pp34 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 njalker u svom genijalnom listingu zemalja gde zimske gume nisu mandatory previdja samo jednu informaciju. u slucaju nesrece u kojoj ste vi krivi zato sto niste imali ne-mandatory gume, vase osiguravajuce drustvo vas nece pokriti. iz svog dzepa placas svu stetu koju napravis. prosto, jednostavno i idealno za sve kurcitelje ovog sveta.pa odlicno, to je 10x bolje od zimskih za sve™
Musharaf Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Најбоље да се зими на аутомобиле (по могућству Југо) монтирају сличуге (мање је трење, смањиће потрошњу) и да се физички из свих аутомобила уклоне појасеви. Да возимо онако како су наши стари возили саонице и запреге.
Frile Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Fakat je bezbednije, na papiru.Sve deluje logično, i sigurnije kočenje, i uz/nizbrdice, i manje zanošenje, ali rezultat će biti isti kao što je i uvođenje obaveznog vezivanja pojaseva pokazalo da je procenat izgubljanih života ostao nepromenjen.Tebi baš jako smeta vezivanje pojaseva?
čekmeže Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Možemo primeniti rusko rešenje, ako neko zna, oni znaju kako se vozi zimi.
beeva Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Nema obuka veze sa tim. Ne uleću oni u makazice zato što n'umeju da voze, barem ne većina njih. Kad je neko govedo, on je govedo. Samo brutalno kažnjavanje to može da reši.Ne mislim na ovaj slucaj sa makazicama vec generalno na kvalitet vozacke obuke koja je na jako niskom nivou.
ion Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Tebi baš jako smeta vezivanje pojaseva?Nemaš pojma koliko. Još kada vidim koliko čuva...
Idioteque Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Fakat je bezbednije, na papiru.Sve deluje logično, i sigurnije kočenje, i uz/nizbrdice, i manje zanošenje, ali rezultat će biti isti kao što je i uvođenje obaveznog vezivanja pojaseva pokazalo da je procenat izgubljanih života ostao nepromenjen. Ništa oni nisu "sačuvali".Tako će i ovo čudo da za neki promil (ako i toliko) umanji broj bezveznih čukanja, a majmuni sa besnim makinama, koji naravno imaju para za koliko i kakvih god hoćeš guma, će uz moto "Ja vozim dobar auto, a ne krša, mogu i treba da jurim, jer sam dobar vozač" i po snegu da voze bahato i rizično po sve.Evo i ja da dodam -
Grunf Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Fakat je bezbednije, na papiru.Sve deluje logično, i sigurnije kočenje, i uz/nizbrdice, i manje zanošenje, ali rezultat će biti isti kao što je i uvođenje obaveznog vezivanja pojaseva pokazalo da je procenat izgubljanih života ostao nepromenjen. Ništa oni nisu "sačuvali".Tako će i ovo čudo da za neki promil (ako i toliko) umanji broj bezveznih čukanja, a majmuni sa besnim makinama, koji naravno imaju para za koliko i kakvih god hoćeš guma, će uz moto "Ja vozim dobar auto, a ne krša, mogu i treba da jurim, jer sam dobar vozač" i po snegu da voze bahato i rizično po sve.naravno, a pusenje nije stetno.
ToniAdams Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 meni to jedan od carskijih postova u istoriji postova.njaker vise ne nosi snjur :(
dig_chohano Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja bik da ugradim gusenice na smarta. Jel to po novom zakonu ok?
Tresko Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 http://www.4gume.com/o-gumama/ms-gume/Aaaahaaa, ti si iz Kanade? Pošto je simbol pahuljice i planine u upotrebi u Kanadi. U Evropi, gume M+S se smatraju za specifično zimske gume.Čitaj šta piše u tekstu koji si linkovao.
Tresko Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 meni to jedan od carskijih postova u istoriji postova.njaker vise ne nosi snjur :(Niko njalkeru ne može šnur da uzme. Čovek je living legend lupetanja.Inače, napravili su teško sranje sa ovim pomeranjem. Kao da će sledeće godine da bude nešto drugačije, opet će svi kukati da nemaju para za zimske gume. Trebalo je sada preseći, i gotovo.Ah, da, tačno je da u Italiji ne moraš da imaš zimske gume zimi. U slučaju da imaš lance u gepeku. A nije compulsory ni to, ni zimske gume, samo košta 750 Evrića kazne. :) Dakle, Zakon nigde ne kaže da ti MORAŠ da imaš zimske gume. Samo kaže da ako ih nemaš, popićeš kaznetinu, a i osiguranje neće da ti plati štetu.
Recommended Posts