September 19, 201014 yr ja sam za haos i anarhiju i mislim da je bolja celava letnja na terenu za hokej.
September 19, 201014 yr ne napusavam, probao sam jezi da objasnim, i uspeo, zasto je isplativije furati zimske, iako to izgleda kao nepotreban trosak.i ne radi se samo o snegu, ali jebiga, nemam snage da ponavljam.
September 19, 201014 yr ne napusavam, probao sam jezi da objasnim, i uspeo, zasto je isplativije furati zimske, iako to izgleda kao nepotreban trosak.i ne radi se samo o snegu, ali jebiga, nemam snage da ponavljam.aman covece pitam te da li je pametno u srbiji uvesti zakon koji obavezuje SVAKOG VOZACA da kupuje zimske gume ? dosta bre vise o tome da li je bolje
September 19, 201014 yr Author a kako bi tacno to izveo da ne obavezuje svakog vozaca? overena izjava u sudu da nemas para ili da si fandjo?
September 19, 201014 yr Svakog ko će zimi da se vozika. Ostali valjda ne moraju.PS: Grunfe, jel' potpis iz Družine od vješala? Edited September 19, 201014 yr by zorglub
September 19, 201014 yr aman covece pitam te da li je pametno u srbiji uvesti zakon koji obavezuje SVAKOG VOZACA da kupuje zimske gume ? dosta bre vise o tome da li je boljenaravno da je pametno, kako bih se osecao sigurnije :)
September 19, 201014 yr Author PS: Grunfe, jel' potpis iz Družine od vješala? ne, to je iz AF, reci kojima njegova visost opisuje svog posilnog.
September 19, 201014 yr ne mesaj Zakon Jaceg i 2+ crew! Treci clan 2+ se nije izjasnio ali on isto voli vlas'A kako resiti: pa ne donositi ZAKONSKI PROPIS da se moraju imati zimske gume nego (ako volis) gnjavi, propagandisi, apeluj, edukuj, uvedi lekciju u gradjansko vaspitanje (zimske gume, garant drustvenog razvoja). Razlikujmo "jako dobro bi bilo da..." od "moras ili pati!!".
September 19, 201014 yr sto? lakse je ovako.a i moja sigurnost ne zavisi od sposobnosti mudrijasa da shvate nesto potpuno jednostavno i ocigledno.