Jump to content

Novi zakon

Vaše mišljenje o novom zakonu 38 members have voted

1. 1. Vaše mišljenje o novom zakonu

• Odličan je!
    • Mogao bi biti i bolji
    • Ma to je samo uzimanje para i ništa više

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja sam za haos i anarhiju i mislim da je bolja celava letnja na terenu za hokej.

ne napusavam, probao sam jezi da objasnim, i uspeo, zasto je isplativije furati zimske, iako to izgleda kao nepotreban trosak.i ne radi se samo o snegu, ali jebiga, nemam snage da ponavljam.

ne napusavam, probao sam jezi da objasnim, i uspeo, zasto je isplativije furati zimske, iako to izgleda kao nepotreban trosak.i ne radi se samo o snegu, ali jebiga, nemam snage da ponavljam.
aman covece pitam te da li je pametno u srbiji uvesti zakon koji obavezuje SVAKOG VOZACA da kupuje zimske gume ? dosta bre vise o tome da li je bolje
  • Author

a kako bi tacno to izveo da ne obavezuje svakog vozaca? overena izjava u sudu da nemas para ili da si fandjo?

Svakog ko će zimi da se vozika. Ostali valjda ne moraju.PS: Grunfe, jel' potpis iz Družine od vješala?

Edited by zorglub

aman covece pitam te da li je pametno u srbiji uvesti zakon koji obavezuje SVAKOG VOZACA da kupuje zimske gume ? dosta bre vise o tome da li je bolje
naravno da je pametno, kako bih se osecao sigurnije :)
  • Author
PS: Grunfe, jel' potpis iz Družine od vješala?
ne, to je iz AF, reci kojima njegova visost opisuje svog posilnog.

2+ crew wins. i surrender.

Ma da, zakon jačeg.

ne mesaj Zakon Jaceg i 2+ crew! Treci clan 2+ se nije izjasnio ali on isto voli vlas'A kako resiti: pa ne donositi ZAKONSKI PROPIS da se moraju imati zimske gume nego (ako volis) gnjavi, propagandisi, apeluj, edukuj, uvedi lekciju u gradjansko vaspitanje (zimske gume, garant drustvenog razvoja). Razlikujmo "jako dobro bi bilo da..." od "moras ili pati!!".

sto? lakse je ovako.a i moja sigurnost ne zavisi od sposobnosti mudrijasa da shvate nesto potpuno jednostavno i ocigledno.

Toliki magarac, a plasi se za svoju sigurnost. Nije te sramota.

mozda sam magarac, ali sam odgovoran.i ne plasim se, vec razmisljam o.

Toliki magarac, a razmislja

• Author

sah-mat, jbg.