Jump to content
IGNORED

Novi zakon


Grunf

Vaše mišljenje o novom zakonu  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ma jok, ona je all season samo u smislu da se materijal solidnije ponasa na visokim temperaturama nego kod zimske, i kontra, na niskim nego kod letnje.sare nisu ni letnje ni zimske, nego nesto kao izmedju.prevara, po mom misljenju.

Link to comment

 E do kurca, ja dobio 4 nove M+S uz auto, ali nemaju pahuljicu sto ce reci da su all season, iliti no season. 'Oce neko da kupi 4 komada, 185/65/15, sa celicnim felnama i ratkapnama, povoljno?  :(

Link to comment

Ajmo jos jednom iskopati onaj link gde je lepo objasnjeno da muda plus sneg bez pahuljice nisu ni za kurac, da izvinete. Ali neko drugi da iskopa, mene mrzi.E da, evo i jedna tromegabajtna ideja za izbegavanje placanja kazni  :D

359z2xf.jpg

Edited by Zli Gli
Link to comment
ajmo ovako, lagano i strpljivo: zima -> niske temperature -> led na ulicamaled na ulicama -> i do 3put kraci zaustavni put sa zimskim gumamakraci zaustavni put sa zimskim gumama -> veca sigurnost, bez_obzira na vozacko umece i impresivan broj predjenih km na godisnjem nivou letnja guma na ispod 7 celzija, bez obzira na sneg -> gubitak svojstava, sto kao rezultat ima: a) losu upravljivost -> manja sigurnost u voznji, bezobzira na vozacko umece i impresivan broj predjenih km na godisnjem nivou b) brze trosenje -> vece troskove eksploatacijezimska guma na ispod 7 celzija, bez obzira na sneg -> nema gubitka svojstava, sto kao rezultat ima: a) dobru upravljivost -> vecu sigurnost u voznji, bezobzira na vozacko umece i impresivan broj predjenih km na godisnjem nivou b) sporije trosenje -> manje troskove eksploatacije
fantasticno ! samo ti lozi ljude da na zimskim gumama i oni koji losije voze, voze kao airton sena po kisi ! Nema veze sto je napadao sneg, gazite ga preko 100, nema frke, imate zimske gume, one ce odraditi SVE umesto vas. :Hail:
Link to comment
...
:isuse:Edit:
Ajmo jos jednom iskopati onaj link gde je lepo objasnjeno da muda plus sneg bez pahuljice nisu ni za kurac, da izvinete. Ali neko drugi da iskopa, mene mrzi.
Kad nađeš link, pošto i mene mrzi, pročitaj pažljivije šta piše. Osim ako za konačnu presudu o nepripadanju qrcu M+S guma ne uzimaš onaj objektivni video.Iliti - vozi to slobodno.PS: Spojler je genijalan. Edited by zorglub
Link to comment
"Taj trošak je oko 200 evra. Postoje i gume za sve sezone, koje mogu da zadovolje i zimske uslove i nećemo praviti nikakav problem ukoliko neko ima ove pneumatike", navodi Hadžić.
- dobro barem neću morati da iskeširam za zimske gume :)
Link to comment
fantasticno ! samo ti lozi ljude da na zimskim gumama i oni koji losije voze, voze kao airton sena po kisi ! Nema veze sto je napadao sneg, gazite ga preko 100, nema frke, imate zimske gume, one ce odraditi SVE umesto vas. :Hail:
hahaha, rece covek koji je pre par meseci izazvao sudar, kretanjem u rikverc, na parkingu :Dmeni bre frka kad znam da vozis.edit: nemojmo se zajebavat, ko nije vozio sa letnjim i zimskim u istim uslovima, verovatno pojma nema kolika je razlika Edited by ToniAdams
Link to comment
Kad nađeš link, pošto i mene mrzi, pročitaj pažljivije šta piše. Osim ako za konačnu presudu o nepripadanju qrcu M+S guma ne uzimaš onaj objektivni video.Iliti - vozi to slobodno.
http://www.4gume.com/o-gumama/ms-gume/http://www.4gume.com/novosti/continental-preporucuje-ms-gume-sa-sneznom-pahuljicom/Evo, ja sam iz ova dva linka zakljucio da su all season gume dosta losije od zimskih zimi, a takodje i losije od letnjih leti, sto dalje valjda implicira da su govno. Jedina dobra stvar je sto ih panduri valjda priznaju kao zimske.Ako sam nesto pogresno protumacio, molim za prosvetljenje.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...