Leia Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, Ros said: pogledao sam gomilu youtube klipova. mora se planirati jer se ima toliko toga videti, a malo vremena Pa i ja evo gledam i youtube klipove, i blogove, sve živo što nadjem, a čini mi se da mi se sve to sad izmešalo i da ću se totalno pogubiti kad stignem na lice mesta
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Just now, Leia said: Pa i ja evo gledam i youtube klipove, i blogove, sve živo što nadjem, a čini mi se da mi se sve to sad izmešalo i da ću se totalno pogubiti kad stignem na lice mesta onda napravi listu na google maps i oznaci sve sto nadjes da ti je interesantno, pa ces onda videti na licu mestu sta i kako
dragance Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Faljen Isus, od poslednjih OI ima više znakova na engleskom. Dok je to nekada bila kocka u koju liniju metroa da sedneš i gde da presedneš. 1
dragance Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 U ovaj iskusno nisam ušao. Sledeći je bio…još gori. Neko me vatao za dupe. 1
Leia Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 (edited) 3 minutes ago, Ros said: onda napravi listu na google maps i oznaci sve sto nadjes da ti je interesantno, pa ces onda videti na licu mestu sta i kako Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste Edited May 23, 2024 by Leia
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 2 minutes ago, dragance said: Faljen Isus, od poslednjih OI ima više znakova na engleskom. Dok je to nekada bila kocka u koju liniju metroa da sedneš i gde da presedneš. true. ali je svakako nivo engleskog jezika prilicno los. 1
Mil@n Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Verovatno ima predefinisanih dnevnih tura koje se tamo nude pa idi po tome u svojoj režiji.
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 minute ago, dragance said: U ovaj iskusno nisam ušao. Sledeći je bio…još gori. Neko me vatao za dupe. da si zensko, onda si mogao ovaj ulaz da koristis
Eleniko Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, dragance said: Neko me vatao za dupe. zvučiš kao da se žališ... 3
dragance Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 2 minutes ago, Leia said: Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste Ovo je bilo u špicu. Gužve uvek ima, ali je ovo baš bilo ekstremno. Imaju i vagon(e) samo za žene. 1
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, Leia said: Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste preporuka je da izbegavas metro od 7-9 i 18-20 1
Kampokei Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 3 minutes ago, Ros said: true. ali je svakako nivo engleskog jezika prilicno los. Nije cak samo to, nego i kad pristojno govore engleski, cesto bih imao utisak da se ne razumemo i da ne mislimo bas na istu stvar. Nije Kopola slucajno bas tamo snimala film bas onog naslova.
dragance Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 1 minute ago, Eleniko said: zvučiš kao da se žališ... Ne žalim se. Više sam bio u fazonu “joj, ko je 🥰”
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Just now, Kampokei said: Nije cak samo to, nego i kad pristojno govore engleski, cesto bih imao utisak da se ne razumemo i da ne mislimo bas na istu stvar. Nije Kopola slucajno bas tamo snimala film bas onog naslova. ima tu i kulturoloskih stvari. vrlo se mora paziti sta se pita jer ce japanac gledati da ti pozitivno odgovori 2
Ros Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 @Leia imaj pri ruci uvek neke kese za otpatke jer kanti za djubre skoro da nema 1
Recommended Posts