Leia Posted May 23 Posted May 23 3 minutes ago, Ros said: pogledao sam gomilu youtube klipova. mora se planirati jer se ima toliko toga videti, a malo vremena Pa i ja evo gledam i youtube klipove, i blogove, sve živo što nadjem, a čini mi se da mi se sve to sad izmešalo i da ću se totalno pogubiti kad stignem na lice mesta
Ros Posted May 23 Posted May 23 Just now, Leia said: Pa i ja evo gledam i youtube klipove, i blogove, sve živo što nadjem, a čini mi se da mi se sve to sad izmešalo i da ću se totalno pogubiti kad stignem na lice mesta onda napravi listu na google maps i oznaci sve sto nadjes da ti je interesantno, pa ces onda videti na licu mestu sta i kako
dragance Posted May 23 Posted May 23 Faljen Isus, od poslednjih OI ima više znakova na engleskom. Dok je to nekada bila kocka u koju liniju metroa da sedneš i gde da presedneš. 1
dragance Posted May 23 Posted May 23 U ovaj iskusno nisam ušao. Sledeći je bio…još gori. Neko me vatao za dupe. 1
Leia Posted May 23 Posted May 23 (edited) 3 minutes ago, Ros said: onda napravi listu na google maps i oznaci sve sto nadjes da ti je interesantno, pa ces onda videti na licu mestu sta i kako Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste Edited May 23 by Leia
Ros Posted May 23 Posted May 23 2 minutes ago, dragance said: Faljen Isus, od poslednjih OI ima više znakova na engleskom. Dok je to nekada bila kocka u koju liniju metroa da sedneš i gde da presedneš. true. ali je svakako nivo engleskog jezika prilicno los. 1
Mil@n Posted May 23 Posted May 23 Verovatno ima predefinisanih dnevnih tura koje se tamo nude pa idi po tome u svojoj režiji.
Ros Posted May 23 Posted May 23 1 minute ago, dragance said: U ovaj iskusno nisam ušao. Sledeći je bio…još gori. Neko me vatao za dupe. da si zensko, onda si mogao ovaj ulaz da koristis
Eleniko Posted May 23 Posted May 23 3 minutes ago, dragance said: Neko me vatao za dupe. zvučiš kao da se žališ... 3
dragance Posted May 23 Posted May 23 2 minutes ago, Leia said: Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste Ovo je bilo u špicu. Gužve uvek ima, ali je ovo baš bilo ekstremno. Imaju i vagon(e) samo za žene. 1
Ros Posted May 23 Posted May 23 3 minutes ago, Leia said: Da da naravno pravim i google maps listu, ali toliko toga ima, opet me hvata panika @dragance Jel taj metro u vreme nekog špica na posao/s posla ili je stalno tako? Nivo panike lagano raste preporuka je da izbegavas metro od 7-9 i 18-20 1
Kampokei Posted May 23 Posted May 23 3 minutes ago, Ros said: true. ali je svakako nivo engleskog jezika prilicno los. Nije cak samo to, nego i kad pristojno govore engleski, cesto bih imao utisak da se ne razumemo i da ne mislimo bas na istu stvar. Nije Kopola slucajno bas tamo snimala film bas onog naslova.
dragance Posted May 23 Posted May 23 1 minute ago, Eleniko said: zvučiš kao da se žališ... Ne žalim se. Više sam bio u fazonu “joj, ko je 🥰”
Ros Posted May 23 Posted May 23 Just now, Kampokei said: Nije cak samo to, nego i kad pristojno govore engleski, cesto bih imao utisak da se ne razumemo i da ne mislimo bas na istu stvar. Nije Kopola slucajno bas tamo snimala film bas onog naslova. ima tu i kulturoloskih stvari. vrlo se mora paziti sta se pita jer ce japanac gledati da ti pozitivno odgovori 2
Ros Posted May 23 Posted May 23 @Leia imaj pri ruci uvek neke kese za otpatke jer kanti za djubre skoro da nema 1
Recommended Posts