morgana Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 one plisane igracke u koje se strpaju mobilni. jebote, to sluzi za pez bombone a ne za telefon. kolko znam.
Mancunian Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 (edited) opet, bolje ili barem teze izaziva migrenu od:- limun zutih vindjakni (iz nekih razloga apsolutni hit u bg pre neku godinu)- srebrnih printova na crnim fejk versace bodi majicama- koznih jakni sa formula 1 (crno/belo/crveno, upadne i zuto tu i tamo) vezovima i aplikacijama- casual kombinacije nacifranih farmerki (volj' ti rupe, volj' ti print, a moze i djuture..) i oversize majica sa motivima omiljenog sportskog kluba- sve moguce srbistanske rap&gangsta kombinacije. karirane gace koje vire - NISU cool.momci, samo klasika with (not too much) a twist. pliz.nisam mislila na ovo pobrojano...bice da s nismo razumeli... :mellow:a animozitet gajim prema cca. 94, 6 % itema, pojava, trendova i proizvoda koji se mogu videti na ulicama Srbije, a mogu se staviti/nositi na nekom delu tela...+ lamperija+ jugo Edited November 5, 2007 by Mancunian
Leia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 nisam mislila na ovo pobrojano...bice da s nismo razumeli... nisam ni mislila da mislis na ovo pobrojano, to bi bilo bas heavy rekoh da ispostujem temu, a i da usput ukazem na tragicnu sudbinu vecinekreativnih eksperimenata kad je u pitanju muska moda.
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 (edited) Ovo zlo hara ovim kontinentom već dva leta. Da nije tužno, bilo bi smešno. <_< Edited November 6, 2007 by crveni autobus
Otto Katz Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ovo zlo hara ovim kontinentom već dva leta. Da nije tužno, bilo bi smešno.Seja i mama ih nose. Ne mogu ih se nahvaliti kako su udobne i lagane. U mojoj zemlji je praxa prezuvanja na poslu. 'Nači dodješ kod advokata - gore tip-top, šulja, kravata; dole - šljape.
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Seja i mama ih nose. Ne mogu ih se nahvaliti kako su udobne i lagane.Ajooooooj. :o Spasavaj ih dok možeš. Crocs su kao Spajdermenovo crno odelo. Prvo su udobne, onda ti se preznoje none, a na kraju ti isisaju dušu....A o esteckoj strani ni nećem.
Otto Katz Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Prvo su udobne, onda ti se preznoje none, a na kraju ti isisaju dušu.A, lično iskustvo, a? Pa ko te navuče?
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A, lično iskustvo, a? Pa ko te navuče?Ih, ja bih pre crko nego da pomislim da ih probam.
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Raširilo se kao pošast. Mlado, staro, muško, žensko, uz odelo, uz golo telo... Gay zajednica još nekako odoleva, ali pitanje je koliko ćemo. Najslabiji među nama su već pokošeni. Veći deo još hrabro odoleva na barikadama. Jedno jutro će se cela Severna Amerika probuditi s tim zlom na nogama.
foto Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 (edited) A, jel' to za plazu ili bazen ili se to nosi onako 'normalno'? Jel' to plastika? Edited November 6, 2007 by foto
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Neka gumoplastika. I nose je po gradu najnormalnije. Jedna na mom letnjem poslu tako došla da predaje.
bus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Maddox: "the only thing that goes with Crocs is social ostracism." ^_^
foto Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 (edited) To me onda podseca na neke plasticne sandale koje su 70tih bile popularne medj nemackim i jos nekim turistima na Jadranu koje su nosili da ne povrede svoja fina stopala kada ulaze u divlje vode i neprijateljski raspolozeno kamenje 'naseg' mora. Ja sam tada, kao malji dec, gledao to i nije mi bilo jasno zasto se neko kupa u obuci ako je vec skinuo odecu. Nije mi to jasno ni do dan-danas Edited November 6, 2007 by foto
Recommended Posts