Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Juce sam brzim pregledom izloga ukapirala da se u modu vracaju mindjuse na klips :ph34r: i to bas one, vesele osamdesete. *nisam bas nasla najadekvatniju sliku, ali ove sto sam videla po prodavnicama redom su bile zute/roze/drecavo zelene, fi cca 5 cm

• 3 weeks later...
Posted

Mislim da nikada nece postati trend ali sam nesto slicno, i ako je moguce i jos ruznije, vidjala po nekim buticima prosle godine....Zelim da verujem da ih je neko pokupio iz svih tih prodavnica, stavio na jednu gomilu i bacio napalm na nju...klompeih1.th.jpg

Posted (edited)
Zelim da verujem da ih je neko pokupio iz svih tih prodavnica, stavio na jednu gomilu i bacio napalm na nju...
bojim s da nije bio dovoljno temeljit, viđala sam im izdanke i ovdje. doduše, imam predrasude prema kombinaciji tako visoke potpetice i nimalo elastičnog drveta, zamišljam što sve mogu napraviti skočnom zglobu. Edited by Nicol
Posted
pregledala topik i ne mogu virovat da nam je promakla ovakva jedna pojava(doduše, imali su i jednu korisnu povijesnu ulogu, oko '98 su ih nosili samo u mladeži HDZ-a)
Ja mislila i pripadnici "zlatne mladeži", tajkunski sinovi, etc. :D Btw, ugledala 1 podignuti kolet u petak. Pomalo sam se i raznježila. :blush:
Posted

naravno, ono je bila definicija samo u užem smislu. evo jednoga koji zbilja coollolasshat.jpg

Posted

pretpostavljam da broj polo majica i dignutih kragni označava položaj na aristokratskoj lestvici? :D

Posted

meni je ocajan ovaj trend ? la 'puss in boots' cizama koji je preplavio grad.

Posted
fakin ej! bravo. one ljubičaste sa satenskom mašnicom su mi omiljene.
Posted

nisu problem cizme vec visak ostale garderobe

Posted
macak u cizmama? onim preko kolena pretpostavljam? pa jos satenske masnice? i ostatak, sta je sa ostatkom? kakvi su ovo teaseri <_<
Posted

"Skockane cice" u gaćama sa kartonske kutije sa Zelenog venca.

Posted

kakav je to styling, daj malo detaljnije. kad smo već kod reminiscencija na 90-e, fendi je bio ultimativna marka zlatne mladeži (i stareži), s posebnim naglaskom na one njihove bablje marame.B0006OLBL2.01-A1JS5E6Y4UQJ4Q._SCMZZZZZZZ_.jpg

Posted
kakav je to styling, daj malo detaljnije.
cipele: 15000dinfarmerke: 8000dinmajica: 5000dingaće: "ajmoženegaće, 3 za 100, 5 za 150"Zlo.
Posted
cipele: 15000dinfarmerke: 8000dinmajica: 5000dingaće: "ajmoženegaće, 3 za 100, 5 za 150"Zlo.
znaci taj dan nije planirala seksa, ergo silovo si je. manijace. :o
Posted

ili to, ili je dobio sutudupe, pa je revoltiran...