adam Posted June 24 Posted June 24 zvalo se manikir koliko se secam. al sad se sve poseljacilo pa je manikir otisao u istoriju. 1
pt 2.0 Posted June 25 Posted June 25 22 hours ago, Svemir Zeka said: Ja volim da lakiram nokte, i to crvenim lakom, ali su mi kratki nokti. ja tako delim (vas) vredne od (nas) lenjih žena. 1
Shan Jan Posted August 15 Posted August 15 U pitanju je poljska kompanija sa 30 000 zaposlenih. Meni ovo deluje kao da je neki lokalni partner napravio sranje.
duda Posted September 1 Posted September 1 (edited) Jeste li znali za ovo . U Idei. Htela sam da kupim maslac. Nema "slobodnog" maslaca već samo u nekim plastičnim zaključanim kutijama. Onda celu tu kutiju odneseš na kasu, oni je tamo otvore i daju ti komad ili koliko već hoćeš. Jbt, kao da su dijamanti. Ekonomski tigar Edited September 1 by duda 2 2
vememah Posted September 1 Posted September 1 Odavno su to s puterom počeli da praktikuju u nekim Ideinim prodavnicama, evo tvita iz '21. 1
bags Posted September 28 Posted September 28 Trend sa koznim cizmama na 20+. Kod muskaraca i dalje mi je ogavan trend sa ovom pernatim prslucima i kratkim rukavima. 2
Prežihov Voranc Posted September 28 Posted September 28 5 hours ago, bags said: Trend sa koznim cizmama na 20+. Kod muskaraca i dalje mi je ogavan trend sa ovom pernatim prslucima i kratkim rukavima. ti prsluci značajno produžavaju sezonu izlaganja tetovaža na rukama 4
Tresko Posted October 12 Posted October 12 On 28. 9. 2024. at 13:11, bags said: Trend sa koznim cizmama na 20+. Kod muskaraca i dalje mi je ogavan trend sa ovom pernatim prslucima i kratkim rukavima. Pa dobro, ako si pumpadžija ili vozač GSP-a onda to može. Drugačije, košulja sa kratkim rukavima je baš nedopustiva stvar. Kao i svilene košulje crne, sive ili boje džigerice. Da negovorim o onima sa motivima versace, zmajevima i ostalo. Pernati prsluk ne bih ni komentarisao.
kud u maglu Simoviću Posted October 12 Posted October 12 baš sam danas mislio da ga obučem na kratki rukav, no ću propustiti ovu retku priliku i odenuti se u omeiljenu kombinaciju hoodies + bermude, žao mi samo što neću obući japanke iz bezbedonosnihtm razloga
Gostruški Posted December 11 Posted December 11 58 minutes ago, barfly said: Malo pre sam video na RTS-u - karirani sako i rolka. Pa?? Neće valjda rolku i karirani džemper ko neki seljak 5
Recommended Posts