Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Ove mi deluju prirodno.

One tetovirane su parodija.

• 1 month later...
Posted

Slatkasti samponi i gelovi za tusiranje, uvek krenem da se gusim od jbene vanile kada pod tus na bazenu udju mladje generacije.

Posted

Slatkasti samponi i gelovi za tusiranje, uvek krenem da se gusim od jbene vanile kada pod tus na bazenu udju mladje generacije.

+ parfemi, kojigod. ja bih to zabranila. upadaju mi u zajednicki prostor i namecu da udisem neki miris koji mi se u najmanju ruku ne svidja. kad je bas odvratan parfem/il neki agresivni dezodorans, krenem da masem rukama da rateram zlo i dodjem do zraka

koliko je to nepristojno. to 'nosenje' parfema, ne mahanje rukom. na nivou mi je smrada od znoja..

Posted

Vojne pantalone + crvene patike

Posted

Tetovaže niz kičmu, pa jebote zar moš bit' toliko retardiran

Posted

brt to sad hejtujes konora, ne kazem da je bez razloga. a sto ima svoje ime napred istetovirano? sto bi TO iko normalan uradio?

Posted

E, nije on konkretno, bio prije toga neki klinjo, isto to ima. Penzos sam, pričam sa higijensko-zdravstvenog aspekta, brinem za momke :(

• 3 months later...
Posted (edited)

Masivan hejt za Capitol park u Sapcu i sve radnje koje jebeno nemaju farmerke broj 34/36, kao da sam jebeni marsovac a ne neko ko je visok i ima relativno tanak struk. Znaci jedan jedini model nisam nasao u tom broju, neverovatno, mada nije samo kod njih takva situacija nego svuda, nadje se jednom u milion pokusaja. A jos gore je sto je jako malo regularnih modela nego sve neke skinny, slim fit i slicne gejpederske uske, probao par tih pederskih modela 34/34 i, na stranu sto su mi kratke, jedva navlacio preko butina a preko dupeta skoro nikako. Pri tom nemam fudbalerske butine nego normalne velicine.

Bas smo zemlja u kurcu, sve pederi, kurve i narkomani.

Edited by Zli Gli
Posted

Ja ne mogu ni jedne ni preko listova da navučem, do butina i ne stignem. Nije mi jasan taj trend, uopšte

Posted

Pa to ti kazem. Ja uspem do butina nekako a onda raspad, sve nesto skroz utegnuto, ne mozes da mrdnes milimetar. A sto je najjace, u struku mi 34 obicno budu malo siroke a butine onako pederski utegnute, jebeni uzas.

Za sve su krivi Dzastin Biber i Kristijano Ronaldo tj. mnogi fudbaleri.

Posted

moj dragi, debelonogi, je to rešio u tom tailoru, ako se ne varam nisu nešto mnogo ni skupi.