nisam ja Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 A ovo što ribe nose papuče sa jambolijom/perjem/kućne papuče?
darling Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 bezazleno, ko da nosis papuce sa zivotinjama, samo napolju. mnogo gore su haljine od kafanskih kariranih stolnjaka na karnere.
Sara Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 jambolija je ipak gora Kad sam prvi put videla zgozila sam se toliko da sam fotkala devojci noge, mislila neki nesrećni home made.. kad ono moda
nisam ja Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ja kad vidim dobijem poriv da im ulepim to. Erlend Lu će znati..
darling Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 prepicaj da znamo i mi, ko ce sad da cita sta si hteo da kazes :) neam pojma, blagonaklona sam prema njima, to su ko papuce s oversajzd pufnama branke sovrlic koje su izasle napolje, al udobnije, jer su ravne. otvorene su, pa se stopalo luftira. letnje cizme, to vec nikad nisam razumela. jos kad bi stavili oci na papuce, bombonica. sledece godine papuce na zivotinjice postace i muska moda.
nisam ja Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 prepicaj da znamo i mi, ko ce sad da cita sta si hteo da kazes :) http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=112&page=357&do=findComment&comment=3913691
mustang Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) bolje da cutim..kakve papuce sa krznom i cizme sa otvorom...disgusting, disgusting. tezak kič Edited July 8, 2017 by mustang
halloween Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 prepicaj da znamo i mi, ko ce sad da cita sta si hteo da kazes :) neam pojma, blagonaklona sam prema njima, to su ko papuce s oversajzd pufnama branke sovrlic koje su izasle napolje, al udobnije, jer su ravne. otvorene su, pa se stopalo luftira. letnje cizme, to vec nikad nisam razumela. jos kad bi stavili oci na papuce, bombonica. sledece godine papuce na zivotinjice postace i muska moda. od 2.14 nadalje
Sara Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Uvek sam patila za dugačkim trepavicama tako da sam pomalo iznenađena što vidim da me ta tiha patnja ubrzano napušta usled poplave veštaka od kojih su neke baš lepe ali većina je kao za burlesku
darling Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 mrzim pojavu kad objave snizenje a snizenja nema, jer su pisali i krizali nove cene. u atrativu ovih dana, na primer.
nisam ja Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 (edited) U kakvoj su vezi burleska i trepavice? Edited July 17, 2017 by nisam ja
nisam ja Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 jebeš ga, stvar ukusa. nekim sosama stoji, sad jebiga skotovi to uvek dovedu do burleske
Sara Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Hahaha... meni ima veze ali mi je ok ako je tebi bez veze ????
Recommended Posts